Behovstårtan


Alla behöver ju äta en äkta pyramidformad pannkakstårta nån gång om året. Vi på LG2S kombinerar gärna mat med psykologi så vi uppfann behovstrappan i pannkaksform*. Köp ingredienser och koka pannkakor i varierande storlek. Sedan följer du nedan tecknat recept.Första lagret - Mat, vatten, sömn, luft, sex
Existenslagret. Här får du ett äpple, en hink loka, 2st vallerina och termuff. Luft finns redan i luften som omsluter hela behovstårtan. Plus att det finns luftbubblor eventuellt innuti pannkaka. Släng på en riskaka annars för extra luft.

Andra lagret - Trygghet
En luger och rakblad!

Tredje lagret - Kärlek
Där ligger ett kärleksbrev av typen flaskpost ifrån din bästa vän.

Fjärde lagret - Självhävdelsebehov
Så många matkuponger så att du kan bjuda hela kvarteret på en BBQ. Här ligger en grillgraffel och en flintastek samt en liten tomt och skuggan från ett träd. Be gästerna ta med sig eld och yesterdays paper.

Femte lagret - Självförverkling
LG2S the book. Luff är självförverkligande om nånting. Kontakta jourhavande luffare om det är någonting som är oklart!


Nu kanske ni undrar varför det är så mycket mat överallt. Jamen det är ju framförallt en pannkakstårta och vi är hungriga när vi skriver den här artikeln på #cyberkult.

#cyberkult? Jomen, vi brukar hänga på internet och kommunicera med mera. Genom luften!!!!

* Inga nyheter att snacka om på en söndag, så LG2S drog upp en jävla dunderartikel for the people. Vi kallar den för Behovstårtan. Det här är LG2S mest påkostade artikel. För det första är vi fyra reportrar samtidigt vilket betyder fyrdubbel timkostnad inklusive appanage.
Sedan kostade det över 20 spänn att anlita en hel by asiater för att modellera konceptet i tre dimensioner. Tyvärr gick inte termuffen igenom kinesisk censur.
Skicka pengarna till rinkebysuger@hotmail.com.