PH


Är ni inte trötta på att penisbärare inte kan vara sexiga? Det är bara bystbärare som kan vara det. Så jävla sjukt.
Men det är på grund utav censuren! Om du lägger upp en smaskig dickpic på insta så blir den borttagen rätt fort. Helvete!

Vi vet alla hur samhällets regler fungerar. Du kan visa penus i cam, men så fort du visar ollonet så är det "förbjudet". Så jävla sjukt. Framförallt pisshålet är mest förbjudet. Ollonets centrum. LG2S säger free the pisshål och har räddningen.

Nu är det världspremiär för ännu en innovation från LG2S Corp AB. Du känner till vår Termuff. Nu kommer uppföljaren. PH'n. Du öppnar upp gylfen till en vacker cleavage och stoppar ner PH'n i brallan. Det är en slags kopp som håller fast penus och bara visar ovansidan av härligheten. Vill du vara extra smaskig kan du pilla upp ovansidan av pungen så det blir tre snygga kullar.I sommar lanserar vi The PH-värde Tour. Artister som Lena PH och Pj Harvey kommer att stå på scen och demonstrera PH'n. "De har ju ingen penus" säger ni då. Jomen de kommer att få låna varsin strap-on. Genialt!

Det här befriar inte pisshålet direkt. Det snarare fängslar det ännu mer. Så kan det gå när man vill tjäna dollares. Sorry penusbärare!

Vi kommer senare att lansera vadderad PH. Så att det inte syns när du får penusfräs.
Håll utkik på Kappahl och Lindex.