Alltets slut


En dag ska vi alla dö, inga undantag
Och då tänker jag va full och glad
Sitter där med rullad klar, full i fan, med nubbe var, ska
vi knulla eller vad?


Ja en dag är allt borta. Till och med LG2S servrar kommer att lösas upp när alla atomer sakta driver längre och längre isär och vi går in i universums sista stadie, The Big Chill. Då all materia glidit isär så pass att ingen energi längre kan utväxlas mellan något någonsin igen. Jag vet, det är väldigt jobbigt att tänka på. Men vi måste! Plus att det har ett coolt namn. The Big Chill, låter som Kalle Anka när han tar en joppe på maten. Boom! #hasch!

Det här innebär att allt kommer att hända en sista gång:
- Den sista levande medlemmen i PMK kommer att sitta på en stubbe och sucka.
- Ordet "spagge" uttalas för sista gången. LG2S ser till att säga "spagge" ibland för att det inte ska hända så snart.
- Sista deathmatchen i Quake kommer att spelas.
- Den sista reinkarnationen av Zeus kommer att ske.
- Den sista versionen av Windows kommer att släppas. Om Microsoft fortsätter numrera så kommer de snart vara uppe i 98 igen.
- Den sista kramen utdelas.
- Den sista krämen utdelas.
- Sista bossen i Super Mario Bros.
- Den sista tavlan av Bruno Liljefors kommer att målas. Nä vänta det har redan hänt. Det blev en räv.
(Universum är väldigt stort och det kan hända att det kommer fler konstnärer som heter Bruno Liljefors, men nu talar vi om den sammansättning atomer som kallades Bruno Liljefors på 1900-talets Jorden (Universum är väldigt stort och det kan hända att det kommer fler planeter som heter Jorden, men nu talar vi om den sammansättning atomer som kallades Jorden på 1900-talets Jorden).)
- Den sista låten spelas. Det är Baha Men - Who let the dogs out och den spelas på ett rostigt rymdskepp med turkos och lila lack. På skrovet kan man läsa "Tjena grabbar! Läget då?!" Fem sekunder senare exploderar skeppet i en freak fulballe-accident.
- SpaceKult hålls för sista gången och alla spacehippies cyberdreads trillar loss av sorg. Lasernatten tonar ut i bakgrunden till den sista stjärnans dödsflämtningar.
- Någon får tillslut sista ordet. Ordet är "fläskmamma".
- Den sista LG2S-artikeln skrivs.

OBS det här är inte något pretentiöst sätt att säga att vi ska sluta skriva artiklar! Inte en chans! Vi har minst.. FEM artiklar till kvar i oss!