Snax för den okräsne


Har du tröttnat på att vara rik? Ligger affären på andra sidan gatan och du orkar inte luffa dit. Då tycker vi att du ska testa SNAX FÖR DEN OKRÄSNE.

Först och främst sluta tugga på dina naglar. Utan först saltar du dina naglar och tuggar på dom sen. Smakar som nougat. MMMMM! VAD GOTT! MMMM!

Visst kurrar det i magen! Det är jättesynd om dig!

Du kan alltid resa dig och gå till det rum i ditt hem, som har flest mat. Mat tänker du! Nu var det snax jag var sugen på. Radera LG2S från browserhistoriken? Nej nej nej! Följ med en stund till NU förklarar vi:

Du kan alltid resa dig och gå till det rum i ditt hem som har flest snax. Där ska du öppna alla dörrar och fönster och leta i påsar och lyfta på saker. Du är fan snaxsugen. Det är jättesynd om dig!

Kolla om du har något av detta:
  • Honung?? Naturens egen läsk. Går att dricka direkt ur tuben.

  • Strö, underkategori: socker. Har du det? Då kan du blanda din egen läsk i munnen. Strössla din tunga och blanda ut med spott. Mums. Du blir genast mätt och somnar.

  • Kondomer med jordgubbsmak?? Smakar jordgubb plockade i Sverige. Skyddar din pruffekorv på vägen ut med ett hölje av gummi.

  • Mariekex! Det vitaste vi har. Leta rätt på tandkrämen. Ta en mintvariant om det finns. Bred ett TUNT lager tandkräm på ditt vita mariekex. Låt din mun bada i mint.

  • Musli! Naturens eget godis! Därför har dina gnagarvänner svårt att hålla sig borta från din muslipåse. Sjasa bort dom och börja sedan plocka bort alla delar i muslin som inte är gott. Du plockar bort nästan allt. Men kvar finns russin. Så goda fina russin har du aldrig sett.

  • Har du en påse nötter där kanske. Sluka den i ett nafs. Gäller även för en stor godispåse.

  • Knäckebrö?? Är inte det lite sött? Kanske inte. Men då hänvisar vi till ditt strösocker. Gör din egen läsk i munnen. Tugga sönder knäckebrö till en brun gegga och strössla din tunga. Varsågod.

  • STRÖSSEL! Finns i alla hem. Strössla på gamle grannens fulballe. Helst strösslas den genom brevinkastet. Skrik genom brevinkastet: “HEY GRANNE! KOM HIT MED BALLEN DIN SÅ SKA DU FÅ SKÖNT! JAG HAR INGA SNAX HEMMA OCH DU ÄR MITT ENDA HOPP! I LOVE YOU!” Nästa dag ses ni i trappen. Ett år senare är ni gifta. Tre år senare har ni flyttat till Hässleholm. Sex år senare brinner Hässleholm ner i en freak strössel-och-fulballe-accident.

  • Kolasås! Klassikern. Klikka ner på ett finger gång på gång på gång på gång på gång. Slicka sakta. Få hål i tänderna. Bli tjockare än frugan. Bli för tung för bussen.

  • Tepåsar. Te smakar typ sött. Te, lika gott som läsk. Du kan redan göra din egen läsk. Klipp hål på t-påsen. Ibland finns det små bär där inne. Plocka ut alla russin och lägg dom i din musli. Använd muslitricket. Du har snax hela veckan ut.

Nästa gång ska vi testa vetemjöl! Som hockeypulver! Fast utan hockey!

Oj kolla vad vi hade här. Ättiksprit! Det dricker vi upp som snack. Så manliga är vi. Många gillar daim som snack. Men inte killarna bakom artikleln om Tricken. Dom gillar Ättiksprit. MM. Nu är vi inte snaxsugna. Så nu är det SLUTSNACKAT!