Killing Joke debaser 1995


För vi var ju alla där.

Vem kan glömma sångarens fantastiska entre med lite blues och dessutom till råga på allt TVÅ hattar som han växlade.

Jag minns att konsertbiljetten kostade exakt 100 spänn.
Det var mycket på den tiden.

Doom långt innan Doom fanns. Mest spelade, på kassett, är Mexico City, Stockholm, Sao Paulo, London (tillåt mig fnissa), Los Angels

Killing Joke is all right.
Killing Joe är ett band som startade i USA eller United Kingdum. Dom började kanske i slutet av 70-talet eller så början av 80-talet. Kunde inte bestämma sig. Dom släppte några skivor, några tunes, några singles. Men inget hjälpte. Alla ville bara höra deras första ONE-HIT-WONDER Rob me of the night som producerades av Rogert som var en stor hollywoodprofil. Numera kan dom inte gå längre. Dom har alla svurit att aldrig mer gå, efter att Senceibar hade spelat fel på en låt i hela sitt liv. Så nu släpar dom sig fram som små maskar i leran. Ingen vet om dom kommer att klara sig. Eller gå under. Gör en blunder. Betala sina skulder. Med ränta. För man trodde man kunde vänta. Googla sms-lån. Och ha sex för pengar.

Låna in sig i ett hörn och sälja sin kropp för pengar. Det är allt luffen handlar om. Det här är den riktiga Neoluff, "obligatorisk läsning" artikeln. Den här måste man läsa innan man drar ut på luffen. Så man vet vad som hände med killing joke. Luffa med ett varmt sms-lån i fickan. Känn tusenlapparna rinna iväg. Sälj din kropp till främlingar.