Mössmust


Har du någonsin gjort studenten? Tänkte väl. Ta din studentenmössa. Den ligger i hallen. Fyll med must.

Var kommer musten ifrån?
c00p.

Nästa X-empel:

Du är emo. Väldigt emo. Ekologiskt. Misslyckad. Orm. Med en mössa. Fyll den med must.

Ett tredje X-empel:

När alla gått hem och du haft en lyckad råttmus. Du känner dig ensam för just nyss hade du några vänner att prata med. Nu har du bara din gamla katt och den säger bara Mjauuuu. Inget snack. Bara verkstad.

Du hatar verkstad. Tut tuuuut.

Öppna katten. Fyll den med must. Nä fan katter vill inte bli mustade, klappa dom istället. Hoppas du läste alla ord i artikeln innan du satt igång. Annars har du gjort bort dig. Vi ber om ursäkt. Jag ger om ursjälk. Vi ville inte att du skulle öppna din katt. Vi ville att du skulle fortsätta läsa.

Nu har du kommit ganska långt. Snyggt läs. Vi har hackad din webcam och all tid. Så vi vet att du läste det här snyggt. Vi har också hackad din hjärna och om du ligger på golvet med mustad katt i mungipan så är det vi som gjorde genom subliminal stimulation. Men stäm oss inte. För vi tänker säga att du skrev den här artiklen. Andreas! Jennifer! Övriga namn! Vi vet att ni läst.

Saknar du din mus då får du vänta länge. Vi har nämligen satt din mus i decimeterhög honung och när musen slickat sig igenom hundra meter honung så kommer den tillbaka till dig. Det är som fågeln och näbben. Fast mycket kortare. Inte näbben. Den är kort. Efter ett tag!!!

Vi är mycket stolta att presentera artikeln Mössmust på internets coola framsida LG to the fucking 2 to the Scrappy S.
Scrappy do!
Oh no,
Scrappy didn't