Jorder Natur


Japp. En artikel till. Blir vi aldrig nöjda. Jo. Snart.

Jorder Natur är störst. Om ni har en stol i närheten så tycker jag att ni ska sätta er på den. För nu ska vi förklara hur många kvadratmeter Jorder Natur det finns.

199'092 kvadratmetor Jorder Natur.

Men det försvinner. För städerna tar över. Vi måste sluta bygga hus. Ner med sommarstället i Gotland. Ni förstör ju Jorder Natur.

Så om ett år finns det bara sommarhus i Gotland på hela Jorder Natur. Inte en liter jord. Bara uppfarter, infarter, nerfarter, utfarter och studsmattor. Vart ska sniglarna bo?

Det var såhär våra vänner från träskmarkerna gick under. Jepp. Nu blir det provocerande. Eftersom LG2S tror på jätteödlor som inte längre finns.

Många kryddor och grönsaker härstammar från Jorder Natur. Men det skiter väl politikerna i. Dom vill ju helst att allt går sönder så att dom får ta det ledigt. För det är inget kul att vara en politiker. Dom har skägg och slips och äter kryddor och grönsaker och skyddar sina fötter med zå kallade skor.

Som ni märker är det Trickengänget som rapporterar om förhållanden som är akuta. Bara det viktigaste är viktigt nog.

Vi skriver det här från vårat sommarhus på Gotland. Det enda sättet att bo. Vi har slutat bo på andra platser. Det går inte att lifta från Gotland. Men det finns rauk, får och keno. Men om ni har en båt så får ni gärna komma rädda oss. Maila rinkebysuger@hotmail.com för prisförslag. En meet & greet med 2 blir inte billigt. Men skrovmål kostar bara 69.

Det går att kombinera flera grupper med människor. Då kallas det Jorder Natur-fest.

Den här artikeln går ut till alla ni som en gång försökt äta en vässla. Alla ni som har skurit er på magen när ni har flyttat studsmattan från ena sidan till den andra.
Hej på er!