Draggen


Artiklar som direkt utforskar mannens könsorgan är begränsade på LG2S. Söker man dock på penis, får man fram ca 18 000 resultat. Det verkar vara ett gammalt gott case of demand, but no supply. Visst står det lite om kuk och sådär, men var har vi artikeln som gnuggar snoppens namn i smutsen för att i nästa sekund höja den till skyarna?

Jo, här!

För alla oerfarna 12-åriga flickor där ute, så kan vi berätta att draggen är den snabel som pojkarna har, och som är orsaken till en hel del hemskheter här i världen. Jag talar så klart om krig, slagsmål, våldtäkt och ungdomar som firar studenten på lastbilsflak. I en undersökning gjord av LG2S Forskarlag visade det sig att draggen hamnade bland de tre kroppsdelar en snubbe helst inte skär av sig. Direkt framför hjärnan och långfingren, så hamnade alltså penis.

Ur draggen kommer det tre vätskor. Den första är transparent, eller gul och alla känner den som kiss. Den andra är mannens mensturationsblödning, och känns igen på det brunröda klägget. När en kille har mens är han känslosam, grinig och tjejer gör bäst i att hålla sig undan tills yrvädret har lagt sig. Han är dessutom tokig i choklad och annat som gör honom tjock.
Den tredje vätskan är vitt gubbkiss och det smakar hallon och blåbär.

Medellängden på en svensk mans penis är ca 15 centimeter, i slakt tillstånd. Erigerad, finns det ingen konkret fakta över, eftersom att alla killar överdriver siffran. Så när en kille berättar om sin penisstorlek så ska du subtrahera ca 3-5 centimeter beroende på hur dålig självkänsla han verkar ha.

Penisar är bäst. De luktar gott, smakar fantastiskt och ser ut som Alien från filmerna Alien, Aliens och Alien³.

En normal svensk penis