LG2S klotter


Nu har alltså tidpunkten kommit då klotterplanket på LG2S blivit så pass mycket ett koncept, så pass länge, att det går att skriva en artikel.

LG2S-klottret har funnits så länge att det nästan är lite skrämmande. Många nybörjare kanske tänker att klottret kom till i samband med att vårt community LG2k såg dagens ljus. Det är alltså helt fel. Klottrisen är äldre än både knapparna i översta menyn och de konstiga spröten på sidan av kategorierna (se ovan). Brr vad gammalt.

Klottret har haft mellan 40 och 2 aktiva skribenter under åren. Nu för tiden ser man kanske 5-10 dagligen återkommande ansikten. Ibland skrivs det massor, ibland står det öde i flera dagar. Klottret är ditt parkhäng på vintern, din stammiskrog när du är pank, din KK när du inte har någon KK.

Klottret kommer du till genom att klicka på den här eller på den här länken.


Klottret har via sina innevånare, sakta byggt fram ett slags antropologiskt mönster. Dvs en viss vett och etikett. Vi listar några uttalade:

1. Aldrig mer än fem inlägg i rad, mest för att man är så ensam och sorglig då. Ingen gillar sånt tjafs.

2. Den som dödar klottret, måste återuppliva det. Kom ihåg, du har 4 inlägg på dig.

3. Är du ny så kommer du att få en massa skit tills att du är accepterad, och det kanske låter hemskt, men fråga Nayya om hennes klotterlivshistoria så kommer det att kännas bättre. Vilket för oss till nästa punkt.

4. Det är bara onödigt att ta åt sig. Det är bara personer på internet. Du är bara en person på internet.

5. Det är helt okej att ragga. Det är nästan ett måste. Så länge du inte gör det bra. Ju sliskigare och klumpigare, ju bättre.

6. Flejming eller spamning är det ingen som blir det minsta uppretad över. Dock kan du kalla Dixxie för kamel och hon kommer att gå i taket.

7. ofx har störst kuk av oss killar, så fråga inte ens!

8. Länkar är helt okej. DN och Aftonbladet-länkar blir till och med väldiskuterade. Eller i alla fall kommenterade. (Bra sätt att komma in i gänget kanske?)

9. Allt snack är tillåtet. Till och med politiska diskussioner är okej. Vissa klotterinnevånare kommer till och med att sitta i riksdagen en dag.

Två lekar vi leker i klottret är för det första horoskopet, där man slumpar fram tre artiklar och deras titlar kommer gåtfullt att utgöra ens dag.
Den andra leken är top 3 och där slumpar man också tre artiklar, och sen är det upp till en att ranka artiklarna, och motivera sin rankning.

Klottret har få innevånare nu för tiden, men vi är lika glada för det. Internskämten och de sexuella trakasserierna haglar muntert i backen. Välkommen dit!

Den här artikeln dedikeras till Starfighter som en av de största hjältar klottret någonsin skådat. Hoppas att du har det bra där uppe tillsammans med Kurt Cobain, Stalin, Lenin, Marx och den gröna i Star Wars.