Förkylning


Det sämsta med livet är att man kan bli förkyld. Det suger skithårt på t.ex luffen, men kan ändå hända rätt lätt eftersom att du är så utsatt. Ofta är man ett lätt byte, på grund av sömndepravering, matbrist och smutsigt leverne.

LG2S tipsar som vanligt, för vi vet allt.

Tvätta dig!
Grejerna som gör att man blir förkyld sitter och jävlas över hela kroppen på dig. Du tar på näsan, får på händerna, drar en runk, får på murran, smeker din vad, får på benet, osv osv. Tvätta händerna ofta och ta en fet dusch om dagen.

Tvätta omkring dig!
Bakterierna ligger och jävlas lite överallt annars också. Städa igenom ditt hem och vädra som en jädra motherlucker. Släng ut alla snytpapper och mörda katten.

Drick as(rätt så)mycket vatten!
Att dricka vatten är asnice, och det är skitbra för en sjuk kropp. Det går snabbare för kroppen att få bort all skit och alla kroppar funkar bättre med ordentligt vattenintag.

Ta inte febernedsättande
Feber finns där som en inbyggd reaktion, för att kroppen ska bränna bort skiten som intagit din kropp. Skulle det gå till överdrift och du ligger och svamlar en massa skit, så kanske det är på sin plats. Men annars är feber = bra.

Ta en promenix
Det är skönt för kroppen att få andas lite frisk luft utan bakterier. Det vill säga, åk inte kollektivtrafik, för det gör bara att du antingen får mer bakterier på dig eller smittar någon annan stackare. Men kroppen ska chilla så inga 3 milspromenader.

Vila
Ta det jääähäähääähääävligt piano asså. Läs en god eller ond bok. Spela tv-spel.

Knulla
Sex är bra mot det mesta. Det frigör endorfiner och är väldigt skönt om man gör rätt. Sen är det ju kinky värre med smittosex. Du kan dessutom klaga på att du är sjuk så att du får vara underst hela tiden, utom om du är tjej, då får du det ändå.

Huskurer
Eftersom att inte ett skit funkar mot förkylning kan du ju alltid äta alla mediciner som finns, och hoppas på placeboeffekten. Dvs ginseng, echinagard, vitlök, whiskey och gammal häst. I en stor stor skål.