Finanskrisen i början av 2000-talet


Jag är kille.

När robotarna eller zombisarna hittar den här servern under något jävla ruinhelvete så duger det inte att kalla artikeln för "Finanskrisen" även om det är det populära namnet för vad som just nu händer i världen.

För när de gräver upp den, kopplar den till någon skitny dator med skitgammal adapter så kommer de att läsa "Finanskrisen?? Vilken av dem? Den där alla sedlar blev till mynt eller den när alla mynt blev till sedlar?" säger någon.
"Han menar nog den där alla katter blev till hundar" säger en annan. Roboten vet att säga "han" eftersom att jag förklarade det först av allt, att jag var kille.

Vad händer då under den här finanskrisen. Det som vi luffers behöver bry oss om är mest att maten blir dyrare och det är inte det lättaste att få något jobb. Fast jobb? När hade man det senast? Igår kanske?

Så vad gör vi då när maten blir dyrare? Vad kan man hålla sig till på en riktigt sjaskig och ful luff?harnitänktpåattluffblirffulbaklänges??

Ja när man som neoluffare drar iväg på Arvika eller Häggvikstradjazzfestival eller någon annan lerig och sjaskig ungdomsevent, så behöver man ju mat för några dagar i tältet. Ben & Jerry's är nog det bästa du hittar i affären. Perfekt om pojkvännen dumpar dig under festivalen, så se till att ta med några extra burkar under sovsäcken hähä. Ben & Jerry's smakar gott, innehåller massor av snabba kolhydrater och kostar bara några tior för en burk.

Festivalmat är ju en sak, men vad fan ska man ta sig till annars då? Vad ger mest energi för minst pengar? LG2S tipsar om hamburgare. Dvs Pågens billiga hamburgerbröd, Scans billiga köttgegga, billig gurka i plastpåse, Felix billiga hamburgerdressing och Felix billiga ketchup. Stek i några minuter och du har mat för dagen. Perfekt om du fastnar i till exempel Kil, världens roligaste plats.

Jobb då? Hur får du jobb? LG2S tipsar om biografmaskinist eller filmmakare. Just nu kostar biobiljetterna skjortan, detta gör att biografmaskinisterna och filmmakarna håvar in miljoner i sina feta fickor. Vet du inte hur man gör en film? LG2S tipsar om hur man gör en film. En tjej är ensam och gråter. Det regnar utanför. Två män vandrar förbi varpå den ena är en redig karl. De förälskar sig varpå giftemål följer. The End.

Sådär. Nu vet ni, robotar eller zombisar, allt om finanskrisen som skedde under början av 2000-talet.