Kvinnokönet


Den här artikeln handlar inte om det kvinnliga könsorganet, det vill säga den såkallade vaginan, eller "vulvan" i vardagligt tal. Vad jag istället tänker att beröra är kvinnor i allmänhet, och då tjejer i synnerhet. Vi kan börja med en kort anatomi över kvinnokroppen:

Den kvinnliga kroppen påminner i stora drag om den mer normala manskroppen, och det kan vara lätt att förväxla dessa om de betraktas på håll. Kommer man däremot närmare upptäcker man ganska snart att kvinnor helt saknar penis. Detta kan tyckas väldigt märkligt, och låter kanske som en överdrift, eller något jag läst på "cyberspace", men det är faktiskt helt sant. Där du som normal man har en penis har de istället absolut ingenting, ofta inte ens behåring.

Om vi nu arbetar oss uppåt längst kroppen upptäcker vi att kvinnan har något som i folkmun kallas för "navel", vilket är fullt normalt, och borde finnas även på dig som är man. Över naveln börjar dock konstigheterna. Där finner vi nämligen brösten. Dessa kommer i en mängd storlekar och utföranden, så bli inte rädd om tjejen du dragit hem ifrån krogen inte har likadana bröst som din mamma, det är något du kommer att få leva med helt enkelt.

När det nu kommer till hur man kan förvänta sig att en kvinna ska agera i diverse situationer finns det tyvärr inget säkert svar. Kvinnor är nämligen precis som alla andra människor väldigt spontana och oberäkneliga. Till exempel är det inte helt ovanligt att man får frågan om man vill "dra iväg och nattbada", om man för en sekund sänker garden!

Viktigt att komma ihåg angående kvinnor är dock att man inte ska lita på dem. Inte för att de är kvinnor, men för att de är självständiga individer som 99 gånger av 100 kommer att agera på det sätt som bäst gynnar deras avsikter. Därför bör du ständigt vara på din vakt, hålla dem på avstånd med en lång pinne och aldrig äta fisk du inte själv har dödat. Dessa kan nämligen ha dött av någon sjukdom, eller legat framme i solen och därigenom blivit olämpliga att äta.

Tack för att du läste!
Vi hörs!