Omvänd rasism


Är du en vit, medelålders man, bosatt på landet? Nej, förmodligen inte, för då hade du inte vetat vad Internet är för något, och aldrig hittat hit. Vi börjar om.

Är du en vit medelklasskille uppväxt i villa strax utanför stadsgränsen? Upplever du ibland att invandrarkidsen tittar snett på dig när du driver omkring i förorterna? Tycker du om att spela Counter Strike? Isåfall kanske just Du har blivit utsatt för omvänd rasism!

Omvänd rasism fungerar helt enkelt så att istället för att det är medelålders gubbar som dricker öl och klagar på att det finns för mycket "invandrare och skit" i Sverige idag, så är det tonåriga invandrarkillar som sitter i en förort, röker gräs och hatar svenska medelålders gubbar, när de inte "battlar" varandra, eller lyssnar på hiphop.

Det viktigaste att komma ihåg är att bara kan vara just de unga invandrarkillarna som kan vara omvända rasister, eftersom deras föräldrar förmodligen har flytt hit från ett annat land eller nåt, och därför är ytterst tacksamma för att få vara här, och därför aldrig skulle tänka tanken att tycka illa om svenskar.

Omvänd rasism kan vara precis lika jobbigt som vanlig rasism, om man är född vit. Om du som läser det här är vit vet du precis vad jag pratar om. Alla vita människor har nämligen blivit utsatta för det här, och det är därför de svarar med att bli medelålders gubbar som dricker öl och hatar invandrare. Det är som en ond cirkel.

Om du har blivit utsatt för omvänd rasism rekommenderar LG2S dig att gå in på http://www.skatteverket.se/ och klicka på länken "Kontakta oss". Där kan du berätta om dina erfarenheter för någon som verkligen bryr sig.