Alkohol för den förståndige


Hej kompis. Såhär när man sitter bakis och glad och luktar fjärt, då känns det viktigt att tipsa dig om alkoholvanor. En alkoholvana är att t.ex. ofta dricka öl, en annan alkoholvana kan vara det där med paraplyn i glaset.


En ful vana är ju att tävla i tuffhet


En bra alkoholvana som vi vill testa, är att köpa bakiskrubbet i samma veva som man städar hyllorna på systemet. Man drar alltså med sig en påse läsk, chips, nötter och Bea vid sidan av systembolagetalkoholkassarna. Vi vet inte vad som kommer att hända dagen efter, men vi gissar att man inte behöver gå och handla bakiskrubb det första man gör. Rapportering dröjer.

En bra alkoholvana som vi vill testa, är att bara ta med sig sedlar till krogen. Då kan man ju bestämma före hur mycket man gör av med. Alltså lämna kortet hemma och fyll brallan med 4000 spänn i 20-lappar, nejdå, typ 200 i hundralappar. All växel = dricks, men se till att beställa från hon den söta. Tänk dig henne som en glädjeflicka, någon dag kommer du upp i det magiska beloppet. Du blir inbjuden bakom disk, där hon alltså tar för sig av din härlighet. Haha skojar bara. Respekt för hon den där söta va?


Susanne Möller borde få dricks!!


En bra alkoholvana som vi brukar testa, är att dricka med måtta. Man var ung en gång, då ansågs det vara "ball" och "cool" att dricka tills man stupar. Men dansa då? Måste man ju ha balansen. Och chatta, IRL, med Beatrice som är söt. Om du t.ex. alltid dricker åtta öl. Sänk succesivt, sju öl, sex öl, tills du hittar den magiska gränsen.

En himla bra alkoholvana, är att äta ordentlig mat innan man festar. Laga till något med kärlek, läs våra recept, linser och gröt och senap är nyttigt, men knappast gott ihop. Så att man inte överlever kvällen på en mittpådagen-macka.

Tobias Grodmark tycker att man ska dumpa pizzan och istället käka POMMES dagen efter. Lika mycket fett för en triljontedel av priset är argumentet. Alla håller med. Skär upp en tomat på tallriken, tillägger vitaminfreaket Johnny Väderflak.

Se alltid till att olika personer kan missta dig för att vara kändis. Dölj alltså allt utom ögonen med en slöja. Nej bara skojar.

En bra vana är att spendera några av de första bakfylletimmarna i ett badkar med att bada. Man blir helt "Ready to fight, fit for the forest" enligt uppgift. Läs en serietidning, hahah vetni inatt drömde jag att serietidningsutgivarna Galago hade lurat mig på en massa pengar. Inte bara mig utan många andra fick jag veta sen. Jag var sugen på att slå ner dom jävlarna.

Mer tips kommer som vi brukar säga, kom gärna med dina egna alkoholvanor.

"Somliga menar att man kan ha kul utan att dricka, men att det är dumt att chansa. I själva verket är det ju han som dricker, som chansar"
(Ungefär så säger "man kan ragga brudar utan sprit"-killen. Bra sagt.)

Ursinniga reaktioner

Benjamin Syrsa:
Hallå, jag är ledsen. Att dricka med måtta är ju bakvänt, att ha mindre kul på "kvällen" för att ha mer kul dagen efter. Sitta där med sin "varannan vatten" och känna sig svag, feg och nyktrare än kånungen man borde och brukade vara. Jag har själv börjat falla för eran taktik och skäms. Skäms på er.

LG2S:
Vi är också ledsna. Men man blir faktiskt svag och blyg av alldeles för mycket sprit.

Paranomanen:
En bra alkoholvana är att tjäna mycket pengar. Då kan man dricka mörk ale istället för ljummen sofiero guld och ändå leva utan skuld.

LG2S:
En annan bra sak är kylskåpet, som håller nere Sofiero Gulds temperatur till 6-8 grader.

Syrsa:
En annan bra vana är att dricka två sexpack tvååttor, då slipper man använda kylen (kostar pengar) för man bör dricka snabbare än man pallar om ölen är kall, för att få det där sköna ruset. Sen är det ju soft att bara betala 40 spänn sammanlagt.

LG2S:
Verkligen! Eller "bör dricka snabbare än man pallar om ölen är kall", vad betyder det?

socker:
Verkligen! Eller "bör dricka snabbare än man pallar om ölen är kall", vad betyder det?
den här är ju superrimlig, kroppen kan ta upp en viss mängd (tm) bärs under en stund (tm2), men om du ska njuta av en kall folle - vilket alla bör - så BÖR du dricka kallfollen snabbare än vad du tidigare trodde var din kropps maxupptag (tm igen).
brärsha bärsen kall!