Pokémon


Spel-/TV-serie-/Film-/Leksaks-industri som går ut på att det är en annan värld där det lever varelser som är ungefär som djur fast med olika speciella egenskaper. Människan har som grej att de tillfångatar dessa djur i små små fångbollar och sedan hetsar djuren till att slåss mot varandra, mest för skojs skull.

Detta försvaras med att uppfödarna säger att djuren "vill" slåss. Men med tanke på att en Pokémon har samma talförmåga som till exempel en katt så är det svårt att veta. Det vore som att man föder upp hundar för att slåss mot varandra för pengar och när hunden säger "voff" så säger ägaren "han säger att han vill slåss".

Detta koncept har skapat masshysteri bland barn runt hela världen under de senaste 10 åren och blivit bland de mest populära leksaksindustrierna genom historien.

LG2S tycker att den här skiten är HELT GENIAL! Vi ska själva som vanligt kopiera idén och lanserar snart P.O.Dmon. Det går ut på att man förvarar det kristna rapmetalbandet P.O.D i små lådor och med ära som lockmedel får medlemmarna i P.O.D att slåss mot varandra i kamper på liv och död. P.O.D kommer i olika färger och egenskaper. Till exempel sångaren kommer att kunna sjunga kristen rapmetal och ha dreads.