Julklappar


Juklappar är skit. Skit skit skit. Det är skit. Någon auktoritär människa sa: "Ge folk saker den här dagen annars är ni inte goda människor!" och folk ba "öööh åkäj!"

På den vägen är det och konsumtionen är som vi alla vet i top varje år. Folk springer på streetan för att köpa skor, land, barn, hamster, you name it. Som vanligt är den vanligaste julklappen Dirty Dancing på VHS för ca 2000 kronor. Ska det vara såhär?

Julklappar man kan ge folk när man är fattig eller inte lättlurad är följande:

Teckning
När man var kid kom man alltid undan med att ge folk teckningar istället för riktiga saker. Rita en teckning med personligt motiv till varje person som ger dig något. Ingen kommer att våga klaga.

Kollage
Det här brukar svåra människor ge folk och verkligen tro på riktigt att de ger något som är värt ett skit. Klipp ut lite ur Veckorevyn och klistra fast på ett papper. Kalla kollaget för "Ytlighet". Gör 10 stycken som du ger bort.

Second hand-porslinspryl
Köp ett jävla spöke eller nått. Det gjorde jag till min tjej. Tror inte ens att hon tog med den hem. Sen köpte jag en massa fina hårsnoddar som jag trodde hon skulle gilla. De ligger hemma hos mig här och var på golvet och skräpar. En ligger i mina gamla skor.

Måla en mugg
Milq fick just en sån här present. Jag insåg att det är ju en skitfin grej. Speciellt om personen är kaffelover. Måla en mugg åt hela släkten. Just det. EN mugg.

Bland-cd
Skitbra för föräldrar och morföräldrar som aldrig bemästrade peer-2-peer och aldrig hinner köpa skivor. Släng på lite gamla hits från 60- och 70-tal och snart dansas det i stugan. En katt stukar foten och dör.

Elias Larsson
Han är artig och billig i drift. Dessutom har han muskler så han kan skydda dig. Ge honom fem Sofiero 7.5 per helg så håller han sig lugn.

FRUGAN!
GE BÖRT FRUGAN! FINA FISKEN! DÅ SLIPP DU! WHOHO!
wetskltjeflewkjfew
ewf
esf
gf
esf
fs
f