Ljudenergi


Miljötänkandet får aldrig stanna av i utvecklingen! Då kommer staten/ryssen att köra över alla skäggiga miljödudez (ja, dreadsmänniskor - det är ni som är miljöns riddare) och mala ner er till euroshopperkattmat.
Därför kommer jag med det senaste innom hippieenergikällor. Exlusivt för er kommer därför sanningen, vägen och den gröna lösningen;

Ljudenergi!


Världens hårigaste energikällaLjudvågor dallrar likt den amerikanskaste jello och kan därför sätta både det ena och det andra i rörelse. Friktionen som uppstår går därför utmärkt att ta tillvara på och använda till nyttiga saker som t.ex. att tända cigg.

Experimentell forskning har visat att enbart 4000 mys-koxxar kan när de brölar som mest hålla stora delar av riters hembränningsapparatur levande. Det här skedde naturligtvis i de svettiga fabrikerna i hemliga asien. LG2S forskarteam har dock byggt upp en prototyp där skånes bönder samt alla mys-koxxar i nordasien kan samsas i samförstånd och bräka loss under ordnade former. All ljudenergi samlas smidigt och bra upp vid kattegattstratten.

Stickprov har visat att det behövs bara 20 myskoxar under 2 timmar för att värma upp en kopp kaffe och att "skånska" låter roligt.


Den här artikeln är en del av LG2S gröna vecka.
Under vecka 49 år 2007 kastade vi ankar och återvann allt.