Kråkor


Jag gick på stan med min vrålsnygga tjej när vi såg ett coolt fenomen. Himlen täcktes plötsligt av hundratals kråkor som flög runt och flög. Sedan kom ännu fler - från alla håll! Kråkor flög upp från träden för att vara med. Tillslut var det uppskattningsvis 2000-3000 kråkor på himlen som dansade runt som löv i vinden. Huvudet fylldes av tankar. "Shit, vilka sociala djur", tänkte jag. När du och jag går på stan och ser en annan snubbe/brud så tjenar vi ju inte på dem. Men det gör kråkor. Alla kråkor i världen är bästa kompisar. Är en kråka med om en ball grej så är alla andra kråkor automatiskt bjudna på festen. När en kråka sitter på takåsen och chillar och en annan kråka kommer och sätter sig bredvid - då blir han inte arg utan tycker bara det är roligt. Solidariteten flödar från dessa magiska djur. Vi har mycket att lära oss av dem. Ta bara själva flyg-grejen. Det vore fräsigt att kunna!


Ylva säger:
Jag tror faktiskt inte att det var kråkor du såg , utan KAJOR . Dom beter sig nämligen precis som du skrev . Men alla kråkfåglar är väldigt roliga att studera,så läs mer om dom! Hälsningar Ylva.

Krank svarar:
Hej Ylva. Tack för ditt brev, det gjorde mig eftertänksam och styv. Kanske var det kajor jag såg? Kanske inte? Jag tycker vi låter det vara ett mysterium och badar nakna i nån sjö i Småland istället. Hehe, Småland. VÄRLDENS MINSTA LAND!

Upprörd 22-åring säger:
Jag tycker nog att du glömmer att nämna att kajorna bajsar överallt, och att det luktar jätteäckligt varje höst, vår och vinter pågrund av det. Dessutom kan man inte ställa ut en soppåse på balkongen eller ute på trappen utan att kräken till djur kommer (som du så uppmärksamt påpekar) i flockar bestående av mellan 2000 och 3000 djur, vilket betyder att man efter bara några minuter har förra veckans sopor prydligt utspridda runt hela lägenheten. Frågan vi bör ställa oss är väl huruvida vi bör utrota ALLA fåglar eller ej. Jag tycker att det är dags att LG2S tar upp världsproblemen, och det här är ett av dem!

Krank svarar:
Kajor? Ja men jag pratar ju om kråkor? Och vaddå runt hela lägenheten? Om du menar inne i lägenheten förslår jag att du slutar släppa in fåglar i ditt hem. Menar du utanför din lägenhet är det detsamma som Någon Annans Problem, och därför inte ditt problem. Dessutom tror jag du tänker på skator. De är ondskefulla djur som du kan läsa om i vårt nyhetsarkiv. De brukar knacka på mina fönster också men jag släpper inte in dem.