Tidsfördriv när man är ute och går


Vi måste tyvärr börja denna artikel med ett larm:
Detta gäller multiplayervarianten av "är ute och går". Om du är ensam kan du bara gnola.

Tjena det är Pornografi för den okräsne-gänget här. Vi ska berätta lite om hur man gör när man är ute och går med en kompis. För det kan ju bli fett långrandigt. Detta, att vara ute och gå långa sträck's, händer oss jämt till exempel när vi ska till Willys eller liftar till Urkult.

Genom att leka när du och vännen din vandrar, så håller ni humöret uppe - hela resan.

Nu kör vi

1. Sång och dans.
Nej inte dans, ni måste komma fram nångång. Man sjunger en visa på samma gång som den andra gör det. Se på luffarn som går där på vägen *sjungande uttal*. Exempel på en låt: Se på luffarn som går där på vägen av Klavius "Paradis" Oskar. (så internt)

2. Sång och dans level 2.
Nej inte dans, ni måste komma fram nångång. Den här varianten är lite vågad. Man måste känna varandra, och inte vara blyg för främlingar, och veta vem den andra är. Här sjunger ni improviserat, en vers var under ett bestämt tema. Vi brukar köra på "Moster Albino"-temat. Då blir refrängen såhär (alla sjunger):

Moster Albino hon finns inte mer
hon har försvunni' me' hela kvarter'(t)


Sen handlar verserna givetvis om hur bra moster Albino är. Och hennes strapatser.
Ett annat sätt är att sjunga på ett muskialvis, och kanske att battla. Det bästa är ju att alltid sjunga emot varandra. Så om Grobias sjunger att "Jag åt en så mumsig tårta idag", så sjunger Blronny att "Nej för tårtan blev äten av Birger Jarl". Det måste ju rimma.

Ja, nummer tre:

3. Räkna upp alla man har legat med
Ja, men det kan man ju göra närsomhelst, till och med på fest. Det är alltid lika kul.
Exempel: Jürgen-Lisa (uttalas Jörgen-Lisa), Jürgen-Maja (uttalas Jörgen-Maja) och Jürg-Marie (uttalas jörgmariiiiiih). Jah!

4. Snacka skit om höga hus.
Det här handlar egentlgien inte om höga hus, men det är ett bra exempel. Leken går ut på att man snackar illa om något som båda hatar. Typ höga hus. Då ska man snacka om hur man ska förstöra de höga husen och vad man ska bygga istället. Och så ska man hata alla dom som älskar höga huus.
- Riv möllevångstorget och bygg fyra nya turning torsos
- Ja, och söderstadion. WTF? Riv skiten och placera fyra små skolhockyrinkar på kulljäveln.
(där blev det lite motsägande, men det är ändå ingen som lyssnar på en landsvääääääg)

Andra subjäctzz: Gosedjur, dinosar, Alver, romer, polacker, tjeckier, estländare och kristna.

5. Sketchen
Våran favvo. Här tar man varsin roll och spelar upp ett scenario. Vi brukar låtsas att vi gör reklamfilm för Hermans Restaurang på Näringen utanför Gävle.
- Hörrö varför är du så ledsen din brorsa
- Jamen alla mina pengar har gått till sill, och allt jag ville ha var ett meal för typ 49 kronor.
- Visste du att det är precis vad dom tar för ett smaskigt meal på
*jingel (båda körar i fallande ton)*
HERMANS RESTAURANT
*/jingel*

Att göra en reklamfilm kanske är ett bra tips om du ska jobba med reklamfilm när du blir stor. Men många sketchscener återstår. Som när Brlonny är gud och Grobias är en bonde på tjugitalet som har kommit till 2000-talet.
- Vad är det där för orm? *pekar på ett rör*
- Det är en magisk piska min son *mystisk röst*
- Vad lever den på?
- Den lever på att chocka dina barnbarn här i framtiden.

Det roliga är ju att gud ljuger för bondstackaren. Jaja ni hittar säkert på nåt bra. Denna lek är skitbra att kombinera med några sångnummer. Som i filmen Hair, där sjunger dom om vad som händer då och då, men ibland går dom över till dialog som när negertjejen visar sitt negerbarn för negerkillen.

6. Nutidsorientering.
Ställ några frågor till varandra och besvara. Turas om och sådär. Men man får inte ljuga eller svara fel. Som Brlonny gjorde:
- Vilken är jordens högsta byggnad
A: Eiffel Tower
B: Kaknäs Tower
C: Empire State Building
(Lögnen är att inget alternativ är rätt, inte ens kaknäs som du kanske svarade)

7. Top 3Jaja du har fått lite inspiration jallafall. Sen finns det ju oändligt mycket att göra för att hålla humöret uppe. Tipsa oss om du hittar på någon rolig lek, tills vidare. Nästa gång ska vi recensera olika sått att häda Jesus mamma, Maria.

//Artikeln om Tricken-gänget