Riddare


Först kom ninja-vågen sisådär ett år efter att jag själv upptäckt hur balla ninjor är, tyckt det ett tag och avfärdat dem som asiatiska tramsbollar. Sedan kom pirat-vågen sisådär ett år efter att jag själv upptäckt hur balla pirater är, tyckt det ett tag och sedan avfärdat dem som de talfelshämmade sjöbusar de är. I egenskap som trendsättare slår jag mig därför för bröstet och basunerar ut nästa stora trend; Riddare.

Det finns många typer av riddare men oftast brukar man dela in dem i fyra kategorier. Vanlig Riddare (VR), Tempelriddare, Jediriddare och Övrig Riddare (ÖR). I ÖR-kategorin hamnar såklart alla som inte rikigt platsar i de andra kategorierna. Detta kan vara Knäckeriddare, Fattiga Riddare eller Riddare Runt Runda Bord (RRRB).

Jediriddare har svärd av laser istället för av metall. De bor också i en galax långt bort för länge sen. Tempelriddare bor i tempel till skillnad från Vanliga Riddare som bor i tält.

Vill du bli riddare så är det bara att fylla i en blankett. Tänk på att du måste nått lvl. 8 för att få rida häst och lvl. 40 för att söka till universitetet. Good Ridda(re)nce, som Green Day skulle sagt.