Mina Dokument


Man skulle för argumentations sak kunna säga att Microsoft största brott mot mänskligheten direkt kan deriveras till Mina Dokument-mappen. Faktum är att man då skulle göra ganska rätt eftersom det är ett väldigt starkt argument. Någonstans bland alla ettor och nollor där i den elektroniska microvärlden inuti din dator växer den som en cancersvulst. Har du tappat bort en fil är det väldigt troligt att den ligger i Mina Dokument-mappen och inte i Papperskorgen som du trodde.

Mina Dokument-familjen påminner lite om 60-talets brutala Charles Manson och hans glada gäng där just Mina Dokument är som herr Manson själv och mappar som Mina Filmer, Min Musik, Mina Bilder och Mina Mottagna Filer tillsammans bildar själva Mansonfamiljen.

Om Microsoft bara visste vad folk använde sina datorer till skulle det se lite annorlunda ut. Mappar som Mina Warez, Min Pr0n, Mina Olagligt Kopierade Filmer och Min Första Tand skulle hjälpa - snarare än stjälpa som är nulägets situation - många sköna personer på cybernätet.

Inför dessa mappar nu, annars höppe vi i älva!