Vattenflaskor


"What about it", tänker du nu säkert. Du är säkert ett 15-åringt emokid som hänger här för att du sett sloganen "DET HÄR ÄR ETT ROP PÅ HJÄLP! FATTAR INGEN DET!?", men du skulle tro något annat om du verkligen hade varit där i en buss som solen gassar på mellan Malmö och Göteborg - skittörstig!

Vattenflaska är en av de viktigaste acessoarerna på luffen, helt seriöst. Om du får vätskebrist så är det klippt på allvar, då kommer man att vara tvungen att söka upp en redig kvart och vila minst hela dagen.
En vätskeförlust på 2-3% i kroppen leder till en minskning av den fysiska kapaciteten med upp till 30%.
Om du skulle märka att du är törstig när du är ute i skiten och inte har en vattenflaska så gå genast in på närmaste bar/krog och be vänligt om ett glas vatten, dom kommer mer än gjärna att hjälpa dig om du förklarar hur, många mil du är hemmifrån/törstig du är.

Se alltid till att ha med dig en flaska som du ständigt dricker av och fyller på! Fylla på kan man göra ordagrant överallt, tågstationer, toaletter, affärer (hör och häpna), krogar och fontäner. Det är viktigare att dricka vatten än att äta, fast vi på LG2S uppmanar dig till att göra båda två, hela tiden.

I vardagen är vattenflaskan en rätt värdelös grej, varenda ställe du kan tänkas komma till ha ändå en vattenkran.
Men underskatta alldrig vattenflaskans mäktighet!


mimmic diggar sin vattenflaska.