Lokalsinne


Tom Waits är en man av ondo, när han var ung var han full rätt ofta så han fick bara tag på riktigt risiga replokaler, det är ett sors dåligt lokalsinne.

Men det är inte det lokalsinnet vi ska prata om nu, nu handlar det om att kunna orientera sig genom städer/platser på ett smidigt sätt och faktiskt komma fram till målet. Lokalsinne är som en blandning mellan tur och skillz när det handlar om att hitta. En med bra lokalsinne kan te.x komma till en ny stad bli hämtad av snubben som erhåller kvart just den här gången och dagen efter hitta tillbaka till stationen för man har bra uppfattning om riktningar och ett sjyst platsminne.

Lokalsinne är en grej som man kan säga att man föds med, vissa börjar sina liv genom att krypa till leksakerna och vissa kommer för evigt att vara fast under bordet i brist på just det rubriken säger. Det går dock utmärkt att öva upp sitt lokalsinne under tiden man lever.

Som luffare är lokalsinne en vansinningt värdefull talang som man verkligen borde joba på, för vad kan man göra i en stad som man alldrig satt sin fot i om man inte vet vart något finns? Som tur är så kan man dock alltid fråga folk eller leta upp en stadskarta.