Skaffa Vänner


För alla skypers därute som vill prova sina vingar IRL så kan jag bara rekommendera en sak!
Skaffa vänner!

(Varning, skaffa vänner är inte alls samma sak som att skaffa ragg)
Det är inte så svårt, så länge du är snygg eller rolig. Helst skall du vara lite av båda (gäller bara grabbar, snygga tjejer får inga tjejkompisar dom blir bara osams över oss män, *sant*).

Om du vill ha en vän måste du leta på rätt ställe. Tillexempel kan du jaga rätt på folk med samma intresse som dig. Hockeyklubbar har fört många unga män tillsammans (lite för långt ibland, *antyder homosexualitet*). Jag träffade många vänner genom att låta en kär vän på högstadiet sammanföra mig med andra utav hennes vänner som hatade både staten och kapitalet (och deras båt Anna).

Tycker du om alkohol kan du dricka massor av det för att senare prata liiite för mycket och sen vet alla allt om dig. (kräver träning) Då kan du kalla dig kändis och alla tror dig.
Alla vill ha kända vänner.

"Jahaa, den Johnny..." brukar det låta.

Vill du ha en tjej som kompis är det bara att ta hennes hand och aldrig släppa (funkar ibland, ibland slutar det med att arg herre har något som han kallar för 9mm och någon annan har en flaska mousserande vin och allt slutar som någonting av stefan och krister...)

Jag har hittat potentiella livskamrater, hur vet jag att det är något att ha?
Ett knep för att testa kalibern på nya vänner är att högt och tydligt föra storleken på sin penis på tal.
Du får absolut inte överdriva eller vara ärlig. Du måste säga att den är jätteliten.
Helst skall du skrika det i rätt/fel/formellt sammanhand. Har du skolgång som hobby och har en matsal är detta ett bra ställe att skrika: "JAG HAR JÄTTELITEN PENIS!!!" eller så kan du använda list och påpeka "Oj vad stor korv det är, den är ju dubbelt så stor som min penis".
Detta knep funkar mycket bra när det är jul och serveras prinskorv. Det funkar ännu bättre när det serveras ris, alternativt soppa.

Antingen tror dom att du är dumihuvudet och du märker att dom inte alls är så roliga. Eller så fattar dom att det är ett smart knep att kolla folks innersta känslor och för leken vidare.

Ett annat knep är att må mycket mycket dåligt och fråga personen om råd. Om personen i fråga försöker tröstar dig är det en helt ok vän. Om personen i fråga får dig att må bättre är det en sån där dunderpolare.

Kom ihåg att om alla dina vänner hoppar från ett stup är det bara att skaffa nya.

Alternativt slut: Vänner är som popcorn, dom blir klara när man har kokat dom i olja eller kört dom i micron.