Gamers


Gillar du att spela spel på din datamaskin? Står ditt playstation på hela dagarna? Dricker du dig till sömns varje natt? Då behöver du hjälp. Ett alkoholmissbruk skadar inte bara dig utan personer i din omgivning.

Men om det är så att du spelar spel som en tok på såväl ordbehandlare som Xbox, så kan chansen finnas att du är en gamer. Du ska leva för dina spel. Är du riktigt fel i huvudet så tankar du inte ens dina spel utan slösar pengar på att köpa dem i affären.

Finns det olika sorters gamers undrar du?
Kanske:

Konsol
Tjafsar ständigt om vilket företag som är bäst på att skapa spel/konsoler. Har stora valkar på sina tummar och får stånd/dryp av att spöa dig i Soulcalibur och Halo.

Online
De som oftast är mest fast i spelandet. Spel som World of Warcraft och Diablo II har ödelagt många unga människors sociala tillvaro. Om du inte testat förr men funderar på att göra det, GÖR DET INTE! LG2S förlorade halva sitt forskarlag till WoW.

LAN
Den underligaste typen. De samlas i mammas källare och lirar bl.a CS mot varandra medans de skriker saker som "Hur fan kunde jag missa? Hans huvud var ju större än hela skärmen" och "Jaha du sniprar inte, men vafan har han zoomvapen för då". Sen åker de på dreamhack och tankar porr. Det fanns en tid då det spelades Quake och Doom också. Elajt som fan.

Oldschool
De har kvar sitt gamla NES och sitt lite mindre gamla SNES och hög efter hög av spel. Eller så sitter de och spelar gamla DOS/C64-spel på sin dator och de kan ALLT om dem. Rätt coola om man vågar vara subjektiv.


Sen kan man ju t.ex spela CS online. Samma med vissa konsolspel som man kan lira via Xbox live och sånt betalkrafs. Men till och med de gamla grekerna visste att det är svårt att kategorisera.
Alla faller hur som helst dit. Antingen tar man till drogerna eller senaste Halflife.
Så vad du behöver fråga dig är om du känner dig tursam idag. Nå, gör du, punkare?!

Läs även: Tv-spel