Korrekta skämt


En ny och het genre inom skämtandet. Man ska inte vara provo, det är såå 03. Man ska inte vara fyndig, det är såå 84. Man ska heller inte ha glimten i ögat, det är såå 05.

Det hela går ut på att man tar nazi-vitsar, spädbarnsskämt och andra icke-PK vitsar och gör om dem till löjligt PK vitsar. Det roliga är alla töntar som fortfarande tycker att t.ex judeskämt är procerande och coola är de som blir mest provocerade av dessa skämt.

Exempel

- Vad är likheten mellan en neger och en basketboll?
- En boll är rund och den går att köpa. En neger kan man inte köpa för det är en människa. Det är hemskt vad som hände i Amerika med alla slavar.

- Hur känner man igen en judisk pedofil?
- Det vet jag inte men om jag visste skulle de alla sitta bakom lås och bom! Man ska inte vara elak mot barn. De är vår framtid!

- Vad kallar man 10000 judar på en havsbotten?
- Ett mysterium! Hur hamnade alla de stackarna där nere?

- Vet du hur man räddar en neger från en isvak?
- Det är farligt att räcka ut handen till en som håller på att drunkna. Använd gärna din skidstav, en stege eller en lång pinne så att du snabbt kan dra människan i säkerhet.

- Vet du hur man får negerbarn att sluta hoppa i sängen?
- Först ber man snällt, annars säger man till dem på skarpen.

- Vet du hur man stoppar ett gäng negrer från att våldta en vit kvinna?
- Man ringer polisen så att dessa våldtäktsmän snarast sätts bakom lås och bom. Sedan kan man, tillsammans med sina manliga kamrater, diskutera varför vi män måste vara så våldsamma. Gärna studiebesök på närmsta kvinnojour.


Det bästa som kan hända när man drar dessa vitsar är när någon kan svaret i förväg och svarar innan du hinner. Då kan det se ut såhär:
Du: Vad gör en jude i ett askfat?
Ung vänster: Släktforskar!
Du: Vadå? Släktforskar? Nä han fimpar väl sin cigarett eller slänger ut en snus. Var vill du komma?


Det handlar inte om att "slå ett slag mot rasismen" eller liknande. Utan att visa på att de här skämten är uttjatade och inte alls provo längre.
Det är jättelätt att hitta på egna sånna här skämt så sätt dig med penna och papper och plåttra ner ett hundratal. Klicka sedan på "bidra" här nedanför och visa vad du går för. Skämten behöver ju inte BARA vara korrekta utan gärna lite fyndiga på något sätt. Annars blir vi aldrig glada.

Inkomna skämt
- Vad är det för skillnad mellan ett äpple och ett spädbarn?
- Ett äpple är en frukt, och sålunda en produkt av förökning inom växtriket. Ett spädbarn är en människa vars ålder är <1 år.

- Vad är det för skillnad på en neger och en traktor?
- En neger är en människa av förmodat afrikanskt ursprung som pga slavhandlarnas grymhet kallas neger. En traktor är en stor maskin som man antingen fraktar saker med, eller t.ex. skottar snö med.

- Vad är det för likhet mellan en neger och en traktor?
- Likheten mellan en neger och ett traktordäck är främst att båda består av materia som är uppbyggd av atomer. Dessutom bryts inte ljus genom något av dem.

- Vad får man om man kör ett spädbarn i en mixer?
- Man får fängelse för barnadråp. Sen får man stå till svars för barnets föräldrar och andra anhöriga, och har man ett samvete så får man ett minne som plågar en i resten av livet.

- vet du varför negrer har så platta näsor?
- säg inte "neger", det är ett hemskt ord... varför ska man överhuvudtaget anspela på etnisk härkomst när man talar om en människa?

- Vad säger man till en kvinna med två blåtiror?
- Man säger att det här inte får fortsätta! Sen ringer man polisen och ser till att det där svinet till kvinnomisshandlare får betala för det han gör. Efter det ser man till att kvinnan får gå till en psykolog och ger henne det stöd hon behöver. Och man ser till att barnen får prata med någon för annars kan det få bestående men framöver i livet.