Brus


Tänk dig att man kan ta sina vitaminer och mediciner i formen av soda? Tänk dig en tablett man kan släppa i sin sprit så att den börjar bubbla och blir godisglad. Tänk dig att stå i motsolen och viska i örat på en pippelottflicka: "MMMM BRUUS".

Allt det där kan man göra idag med något som kallas brustablett. Det finns i jättemånga smaker och funktioner. Branschen är så vid att man måste påsta att det enda gemensamma med brus är att det brusar när det ligger i vatten.På gatan kommer du att framförallt hitta huvudvärksmedicin och C-vitamin som brus. Men om du plockar på dig den rätta Sherlockattityden så kan du hitta både Kaffe- och Knarkbrus.

Om du är på bibblan så kan det vara svårt att brusa till sitt vatten eftersom att det lever om som fan. Men jag kom på ett skitbra tips på det problemet: ta med dig din plastmugg ut och brusa några meter bredvid bibblan. Haha. Lätt att dom kan klaga då? INTE!?!?

Det godaste i världen innehåller brus.

Det är väldigt cyber att äta sina vitaminer som brus. Kosttillskott = Space Age. Då får man äta vad skit man vill i övrigt, eftersom man kan säga till doktorn att man "brusar".

Brusare är idag lika vanligt som I-podfolk.

Och ja, Alvedonbrus går utmärkt med Jägermeister. Och mäsk. Och öl.

Thinkgeek.com säljs koffein som brus. Det bästa ur två världar. Venus och Uranus.

Den mest uppskattade mannen är Brus Willis.