Tvättstugor


Artikel önskad av någon som kallar sig milq.

De flesta unga lufferz bor någon gång under sina liv i en lägenhet. Hälften av alla unga lufferz kommer någon gång under denna period i sina liv på att dom behöver tvätta sina kläder.
Här kommer därför:

LG2S Guide till Tvättstugor!


 1. Hitta tvättstugan, troligtvis är den i källaren på ditt hus. Om den inte är där kan du alltid ringa din hyresvärd. Vad du än gör, fråga inte grannarna.

 2. Kolla i torktumlaren om det ligger något i den.
  Om JA! Kolla om det är något du vill ha.
  Om NEJ! Lägg något i den, eller provåk själv för att kolla om det är något du vill utsätta dina kläder för.

 3. Kolla i Tvättmaskinen om det ligger något i den. Om JA! Kolla om det är något du vill ha. Om NEJ lägg något smutsigt i den.

 4. Om du tog något ur tvättmaskinen bör du illa kvickt gömma det och springa hem till din lägenhet. Om du däremot la något i tvättmaskinen bör du slå igång den. 40 grader räcker till det mesta. Tvättmedel behövs knappt i tvättstugor, oftast är det ingrodda rester i maskinen. Men om du vill kan du skvätta ner lite i något hål. (Jämför).

 5. Om du tog något ur tvättmaskinen och sprang till din lägenhet bör du nu njuta över att du har hittat ett gratis klädesplagg. Använd det. NJUT!
  Om du däremot la något i tvättmaskinen och slog igång bör du se till så att det är din tur att ha tvättstugan. Boka tid på den lokala skylten. Är det redan någon som har bokat bör du vänligt men bestämt krossa skylten.

 6. Om du tog något ur tvättmaskinen, sprang till din lägenhet och njöt utav det bör du sno andra kläder. Hitta din nisch, damunderkläder, blodiga bandage eller mössor. The arm is the limit.
  Om du däremot tvättade kläder och krossade skylten bör du vänta tills det är klart och sedan torktumla det tills det är aldeles varmt och gosigt.

 7. Gör om detta när du känner att du har tid över.


Debatt:
Sof säger "Tvättstugor kan även användas, vid ofrivillgt nödtvång, som en icke desto mindre uppskattad festlokal."
LG2S Svarar: Bjud oss.