Bakismeducin


Skräpmat är redan känt som bra skit, men det är inte någon egentlig meducin mot bakfylla. Det är snarare en slags tradition som hjälper de bakfullla att acceptera sin nergågna status och trivas lite mer med den.
Vi härdade människor vet dock att det finns en äkta meducin! Den är dessutom snorbillig, men liite svår att hitta kanske.

Ni vet Glocken Gold, det tyska b-företaget som köper in ruttna frukter från skabbiga ställen för en spotstyver, klämmer ut lite lite jos ur frukterna och blandar ut det 1/7 med kemikalier och vatten? Dom har en citrondryck också. Fan, jag kan inte komma på vad satan den lilla vulvan heter men det är inte sådär jättegott i allafall, och innehåller bara några procent riktig fruktjos. Detta är iaf bakismeducinen nummer ett. Kläm i dig en halv förpackning under typ 1,5 timmars tid och du mår sabla mycket bättre.

Ett plus med den är att när man går till affären för att köpa skiten så kan man leka Kellys Hjältar! Glocken=tyskt Gold=guld. Paxx för att vara Knäppis! *pangsarvagn0rize u*