Sprit


Vi på LG2S har länge påstått att vi kan dricka, men, nu har LG2S Forskarlag kommit fram till att så är inte fallet, vi är skitkassa på att supa. Så allt vi kan göra är att berätta om det vi trodde vi va bra på *besvikan på oss*

Sprit. Smaka på ordet, själv har jag så många hemska minnen att jag får olustkänslor bara jag tänker på det. Det är dock samlingsnamnet på drycker med minst 38.5%iga alkoholhalt som gör dig virrig i bollen. Det finns en hel uppsjö av dessa och ingen av dom är rikigt så där bra som det va att krypa ner brevid mamma när man var 4 år, men det får duga för stunden, för närmare kommer man inte.

I så gott som alla kulturer så har det dukit upp berusningsmedel och det råkade vara detta som vi i västvärlden blev besatta av, ja så till den milda grad att vi gjorde det till en tradition att varje fredag supa sig under bordet för att försöka må snäppet bättre, motsatt effekt följde...

Spritsorter som folk har för vana att gilla är:
Brännvin
Whiskey
Gin
Tequila
Vodka
Rom
Absinth
Mescal

Det finns massor av roliga drinkar och blandningar man kan göra men sånt håller vi inte på med, så använd altavista eller nåt liknande för sån info.

Vi på LG2S har inget emot att nån glider upp och bjuder på en klurre av de starkare slaget, på festival ser vi gjärna att detta går av stapeln, så håll utkik efter oss.