rökförbud


Kommer ni ihåg 60-talet?
Tiden då man kunde ta sig ett bloss på sin personliga cigarett ungefär var som helst. Klädaffärer, väntrum, kuvöser och skräddare. You name it!

Kommer ni ihåg 70-talet?
Tiden då man kunde ta sig ett bloss på sin personliga cigarett ungefär var som helst. Klädaffärer, väntrum, kuvöser och skräddare. You name it!

Kommer ni ihåg 80-talet?
Tiden då man började ifrågasätta tobakens inverkan på hälsan. Men fortfarande fanns James Dean i allas våra hjärtan och det var jävligt coolt att linda in sig i scarf och köra bil i 400 km/h med en cigg i mungipan.

Kommer ni ihåg 90-talet?!?!?!?
Tiden då rökning ansågs jätteskadligt men fortfarande hade samma status som öl när det kom till folkhemsdroger. Man hade speciella rum för rökning på sjukhus, tåg och pundarkvartar. Folk puffade på krogen, restauranger och caféer som galna. Allt var någorlunda vackert och fint.

Kommer ni ihåg 2000-talet?
Tiden då alla plötsligt fick spatt och ansåg att rökare var odjur som förgiftade alla andra. Det dök upp rökförbud på serveringar och alla rökrum landsförvisades. Ingen var egentligen speciellt glad längre.

Kommer ni ihåg 2010-talet?
Klart ni inte gör. Hur som helst så kommer man att få stänga in sig i sin lägenhet/villa för att kunna ta sig en välförtjänt cigg. Varför? För att det inte längre är tillåtet att röka på offentlig plats. Livet suger och alla dör av sorg. Ingen dör av cancer :(


Vi skiter i att personalen mår bättre. Vi skiter i att barn slipper andas in skiten. Vi skiter framförallt i att fisförnäma hälsofreaks vågar sig ut på krogen igen.
GE OSS RÖKNINGEN TILLBAKA!
Ingenting är hederligt längre.

På grund utav detta så flyttar redaktionen utomlands så fort tillfälle ges. Till en plats där man fortfarande kan tända en cirre och ta en djup klunk öl utan att folk kollar snett på en eller personal kommer fram och ber en vänligt men obevekligt bestämt att släcka "den där".

Fuck you Sverige. F U C K! Y O U!


Debatten rasar i media

Email/nick: Nu måste jag få säga detta; Blutengel är så fan inget att skämta om, håll er till er Lady GaGa och Justin Bieber istället, dom som förtjänar att skämtas om!!

LG2S: Det var bättre förr! Då fick man röka på kafé Spegeln, och folk höll käften om Blutengel.