Liggunderlag


Liggunderlag, denna guds gåva till luffaren, enligt Mimmic en av de bättre saker man kan ha med på sin luff.
Enligt milq och 2 är det inte alls särskilt viktigt. Har man vant sig att sova på mark så slipper man besväret. Sovsäcken ger tillräcklig mjukfaktor. Om du inte är macho så kanske du vill använda den ändå.
Här kommer några aspekter av liggunderlag som jag tycker är värt att notera.

1. Vikt/Avsaknad av vikt
Det väger ju ingenting, alltså kommer det automatiskt upp på listan över bra saker att packa. Om den är lättburen så är det värt att ta en funderare över det!

2. Komfort/Något att ligga på
Liggunderlag är helt fantastiska i detta avseende, dom gör att du kan sova VAR SOM HELST utan att bli allt för kall och blöt (gäller endast om det är varmt eller du har en [artikel]Sovsäck
[!]sovsäck[/artikel]). Liggunderlaget isolerar dig från kyla när du ligger på en kall mark och håller väta borta. Helt genialiskt!

3. Volym/Hur stort är den
Här är tyvärr svaret: JÄVLIGT STOR men, det löser man lätt genom att fästa den utanpå din ryggsäck eller rock. Då tar den ingen plats i din packning och på grund av att den knappt äger vikt så är den skitbra att ta med!

4. Övrigt/Spex
Om man är en riktig lustigkurre kan man ta dey hoprullade liggunderlaget och stoppa in armen i hålet och leka MegaMan. Det är en mycket sofistikerad och rolig lek. Lek den med dina vänner på ALLA festivaler! För garanterat överlägsen upplevelse, skrik "pang pang" när ni leker.

Mimmic promotar starkt för ett medplockande av liggunderlag på luffen!
Milq och 2 vågar inte lägga sig i.