Bollnäs


Bollnäs är en stad med ca 26000 glada/sura/nazistiska/fulla...människor som alla delar samma intressen, bandy och hambo.

Bollnäs var en fin och lugn stad, fri att göra vad den ville, beta fritt på ängarna och hoppa runt, allt var frid och fröjd...tills den dagen då det kom...Människor.

Med en yta på 1 827 kvadratkilometer ger det en befolkningstäthet på 15 invånare per kvadratkilometer.

Andra tätorter i kommunen är Arbrå, Kilafors och Rengsjö. Bollnäs kommun blev storkommun 1974 efter en sammanslagning av Hanebo, Arbrå och Rengsjö kommuner samt Bollnäs stad.

Om du tänker "men nazister, har ni sånna" då säger jag "det kan du hoppa upp och sätta dig på" och då svarar du oftast "WHOUSSH"...men hur som helst så finns dom i överflöd och håller oftast till i centrum vid snoddastågs-stationen, där de lägger sina ägg och snackar Hitler och sånt.
Nazisterna brukar hålla sig för sig själva så länge du inte pratar med dom, eller är ute efter kl 18.00...då blir de vilda.

Kommer du till Bollnäs så måste du besöka ett ställa kallat Highlander inn, en trevlig lite pub med bra "Irish music", god öl och trevlig personal. Jag var med om en tjej som dansade på borden och sa/hotade med att ta av sig kläderna om hon fick 500kr...det var roligt den kvällen.

Sevärdheter har vi också, burkmannen brukar vara poppis, sitter inte stilla så mycket så det kan vara svårt att få syn på han. Men om du campar vid nån av stadens alla sopkorgar så finns det en ganska stor chans att du får syn på han...eller så får du syn på nån annan, har tydligen blivit stor konkurens om pantburkarna i Bollnäs...gäller att vara ute tidigt.

Behöver du nån plats att sova så finns de klasiska trappuppgångarna, för mer info om portkoder och dylikt så kan ni kontakta mig.


Finns egentligen inte så mycket mer att skriva om Bollnäs, men om du är missnöjd och tycker att "jag vill läsa mer om Bollnäs" så säger jag..."skit ner dig"

Debatten rasar

kristin8404@hotmail.com: Det här var ju också en upplyftande bild av Bollnäs!! får man fråga vem du är?!


LG2S: Vi är baka_sama på helgon. Gå in och säg åt oss på skarpen!