Katter


Trött på ensamheten?
Kass på att ragga?
Vill du kunna sova tillsammans med någon utan att behöva prestera nånting sexuellt?
Är du less på att sakerna ligger där du lämnar dom?
Vill du ha bajs på ditt golv men är för pryd för att lägga dit det själv?

Om du ens funderar på att svara nja på nån av frågorna är Katt nånting för dig.

Katter är det bästa tidsfördrivet du kan skaffa. En katt drivs på mat, helst kattmat, men dom kan äta dina matrester också. Sen ska du vattna dom, helst genom att ställa fram vätska åt dom. Men du kan även vattna dom i samma sväng som du vattnar blommorna, då blir katten jätteglad och dansar segerdans.

Ett vanligt misstag många gör när dom skaffar katt är att döpa den till något mesigt/häftigt.
Döp katten till något neutralt, kanske rent av tråkigt. En gammal klasskompis skall enligt osäkra källor döpt sin katt efter mig.
Vi på LG2S vill veta om du döper en katt efter oss! Vi utlovar presenter och kramar!

Kom ihåg att du måste vara snäll mot din katt. Även om den är elak mot dig.

Om du har en katt av det femininare slaget kanske det är en fjollig bögkatt. Eller en tjejkatt. Om din tjejkatt går ut kommer hon garanterat värpa dig en flock nya katter. I katternas värld blir alla honor gravida och alla hanar som vill doppar.

När du märker att din kattjej blir lite större än vanligt är hon troligtvis gravid. Då kommer du få kattungar. Dom är roliga ett tag, sen blir dom besatta av satan och börjar leva rövare. Men på ett gulligt sätt.

Är din katt däremot en machomachokissemiss kan du kastrera den om du vill, men det är lite elakt.

Din katt tycker nästan garanterat om att leka. Roliga lekar man kan leka med katten är:

Solkatt - Ta en spegel eller cdskiva och gör solkatter på golvet och väggen, se din katt jaga den. Flytta på den. Låt katten springa tills benen pumpar batterisyra, sen låter du den springa lite till.

Tussen - Ta en bit toapapper, helst oanvänt, och gör det till en tuss och knyt tussen på en bit snöre. Låt tussen hoppa omkring på golvet. Katten tror att den har fått en hallis och börjar jaga tussen. Låt katten hoppa tills benen pumpar batterisyra, sen låter du den hoppa lite till.

Kattmynta - Ta ett gosedjur. Snitta den jäveln!!! Töm skiten på lite av dess gosedjursinälvor/stoppning. Fyll skiten med kattmynta och sy igen.
Kasta zombienallen på katten. Sen lägger du den på olika saker. Notera att katten har blivit en junkie och gör ALLT för att få gosa med sin nya knarkiga nalle.

Gosa - Konsten att gosa med en katt är lätt. Du gör som den vill. När den lägger sig i närheten av dig klappar du den. Du ska tycka om det! Katten kör alltid med den chica stilen "Uttråkad", men om du gosar med den SKITLÄNGE kan du få den att dreggla. Då kan du ta katten och torka med...


LG2S ber alla som skaffar katt att ta hand om dem, men inte gullegulla för mycket med dem. Prata INTE bäbisspråk med din katt!!!
Om din katt är stor och randig kanske det är en tiger, isådanafall är du illa ute.
Debatt:
det.var.inte.jag.som.tog.din.gula.vante@hotmail.com säger: MIN KATT HETER 2. efter 2. och en annan heter starfighter. efter milq.
LG2S säger: Oj, vad tokigt det kan bli. Är du tjej får du gärna höra av dig, av rent uppenbara själ till valfri jourhavande luffare...