Hetsig woook


En sak ska ni veta era jäkla slackers. När det kommer till woook finns det inga genvägar. Du måste följa varje steg, steg för steg, innan ni kan ta nästa steg *rappar*.

Steg 1
Slå på plattan och använd din personliga kokosmjölk till att blöta ner woookpannan. Klar? BRA MEN DU VAR FÖR LÅNGSAM!

Steg 2
Ditt jävla citrongräs skär du som du skär dina offer. Snabbt och skonsamt. Hacka en citrongräs per burk kokosmjörre. Slunga ner i woookpannan och låt kok med den vita vätskan.

Steg 2
Förfräs din egen tofu i massor av jävla krydd och "peppers" i en egen stekepann. Vilken krydd? Ghostpeppers från rastafarieland och Piri-piri från söderns vidder så klart!! Mild mat är för desertörer!

Steg 4
Mosa ner lite nudlar för konsistensens skull. Har du segkokta nudlar får du skylla dig själv! Häll på vatten om det känns bra.

Steg 3
Din kokoscitrongräsblanding har kokat en stund. Det luktar ljuvligt som fan, du slår dig på booben. Dags att skära paprika eller någon annan grönsaksjävel du älskar av hela ditt hjärta. Släng i allt i woookpannan och skrik.

Steg 4
Vafan är det med dig!? Varför har du inte lagt i currypasta förns nu!? Gillar du inte god mat eller!? Har du ingen currypasta går det bra med chillipasta. Har du inte chillipasta heller!? Jag har närt en skrytmåns vid min barm.

Steg 6
Se för fan till att grönsakerna håller sig knapriga. Har du woookat för länge så har du förstört allt och du måste slänga allt i ditt skafferi i en jävla soptunna.

Steg 7
Hoppas att du la i tofun innan steg 4, annars är det kört och du kan lika gärna äta jord.

Steg 8
ÄT SNABBARE!