Pannkaka


Det här är receptet på en sats helt OK pannkakssmet.

3 Ägg
2½ dl Mjöööööööööööl
6 dl Mjölk

Spejsa till med bakpulver om du vill ha en fluffig sak, spejsa till med smält smör i smeten ifall du älskar smält smör i smetar.

Yes, ta en skön stekpanna och låt den bli jävligt varm. Under tiden kan du blanda ihop dessa tokiga ingredienser med en visp eller något lika värdefullt. De brukar säga att man ska börja med hälften av mjölken, sedan blanda, och sedan hälla i resten av mjölken. Vi förstår inte varför - men det är ju kultur.

Släng en liten klick med smör i pannan och häll upp en skvätt smet. Stek-vänd kakan-stek-lyft bort kakan och upprepa till smeten tar slut. Om den aldrig tar slut så kommer du föralltid att steka.

Servera med leverpastej eller kaninhjärta. Smakligt!

För att göra ett riktigt milqmeal av dina PANGkakor så gör du detta:
  • Lägg sex pannkakor på varandra på din tallrik.
  • Slice-a dom som du slajsar en tårta - i sex eller åtta bitar.
  • Lyft bort två slicehögar och lägg dom på de andra slice-arna.
  • Fyll hålet med sylt och glass.

    Nu kan du dippa panncakes för allt du är värd!!!!!!!!!! OBS GOTT YES ULVAS.

    Små pannkakor kallas lillkakor.