Omelett med känsla


Att göra omelett kan vara knepigt. Starfighters variant är ju helt omöjlig att förstå.

Såhär;

Ta två ägg. Knäck ner skiten i en skål.
Häll i lika mycket mjölk som det får plats i två ägg i skålen.
Peppra tills du tröttnar. Salta om du vill.
VISPA SOM FAN!!!111

Häll skiten i en stekpanna som är bra varm. Sen drar du ner värmen till ca hälften. Sen kan du liksom stå och pula och peta under omeletten, tills du märker att den har lossnat ganska bra. Vi snackar kanske fyra-fem minuter här. När det har lossnat sådär lagom så kör du på något schysst.
Jag gillar att ha på saker som bacon, tonfisk, paprika(det är godast), kanske lite purjolök eller varför inte NUDLAR.

Lägg lite lagom mycket(ungefär en grabbnäve) på ena halvan av din runda omelett. Sen kommer den meckiga delen där du ska försiktigt vända upp den andra halvan över den första, så det blir en halvmåne med fyllning. Om du gjort som jag skrivit så bör det funka. Använd två stekspadar om du är kass.
Sen när du lyckats med det konststycken så slänger du upp det hela på en tallrik, men akta dig! Det är varmt. Läs allt igen. Så, nu kan du äta. Pusspuss.