Zäkä´s fyllepizza
Det här receptet inkom från den söta och reko ZÄKÄ:
Jag kallas för "fyllekocken" för att det är jag som brukar vända det döda djuret i stekpannan. Jag fyller redan fulla ungdomars magsäckar och ger dom nåt att spy upp. Just denna maträtten uppfanns hemma hos min goda vän Lisa i Göteborgs innerstad. Maten är väldigt enkel och fyller både tarmar och magsäck väl. Anledningen till att maträtten innehåller så mycket animaliskt fett och dött djur är på grund av att samma natt jag skulle laga denna maträtt så befann sig 2 väldigt dryga vegetarianer i samma lägenhet som mej. Dom vill ju så klart ha utan det stackars dödadjuret, så jag skrapade av köttet som fanns på micropizzan och lät senbaconet rinna av på pizzan stället (ahja jag vet vad ni tänker men jag är egentligen inte så elak - nu råkar det vara så att de hade trackat mej när jag skulle äta en vanlig jäkla hamburgare på sibylla. Dom klagade inte iaf , dom tyckte det va riktigt gott . what goes around comes around FOOL ). IAF det ni behöver till denna utsökta maträtt är följande:
4 pers.
4 st ovala mellanmålspizzor (sådana som du säger är stulna i pizzareklamen)
1 8-pack ägg
2 paket bacon
4 apfulla ungdomar
2 sexpack ljus lageröl
+ annat fett/dött som ni kan tänkas hitta i kylen/på golvet (ska helst gå att stekas)
1. ta ut pizzorna ur frysen, klipp av ett hörn på pizzorna, låt vila.
2. stek upp bacon och ägg ,låt bacon rinna av eller inte.
3. släng in pizzorna i micron enligt angiven tid på förpackningen.
4. ta fram 4 tallrikar och lägg upp en pizza på varje. Fördela ägg bacon och annat och lägg på pizzan.
5. ta fram 4 apfulla ungdomar och servera ölen.
6. hugg in.
smaklig måltid.
bara så ni vet så kommer det alltid va nån i sällskapet som vill ha mer så köp alltid dubbelt så mycket som ni egentligen behöver.