Pubbocoxygennusmuskeln


Nej det är inte en örn. Det är Fullt Normal Best som byggt det senaste inom sextips till grabbsen där ute i ghettot.

Pubbocoxygennusmuskeln (PCmuskeln), en muskeldel som finns runt anus och prostatan. PCmuskeln är den muskeln som ofrivilligt pumpar när du får orgasm. Att förstärka och kunna kontrollera dessa muskler är den ultimata sexhemligheten. Det kanske låter för bra för att vara sant, men det finns nu ett enkelt, idiotsäkert sätt för man att öka sin egen och sin partners njutning under sex. Och det har inget att göra med afrodisiaka eller droger. D:
Istället handlar det om ett antal lättlärda, enkla bäckenövningar som kallas Kegels(efter Arnold Kegel, M.D., Gynekologen som tog fram dom för 40 år sedan). Kvinnor hade övat på dessa övningar i åratal för att intensifiera deras orgasmer och öka njutningen hos sina sexpartners. Nu har sexterapeuter och forskare upptäckt att både mannen och kvinnan kan ha användning sexuellt, när mannen också gör Kegelsövningar.

Hur gör man då?
Först, hitta PCmuskeln. Stoppa kisset när du urinerar (sittande rekomenderas i detta fall). Det som drar ihop sig är PCmuskeln, om du inte gör fel och spänner skinkorna (vanligt fel).

Sen, när du hittat den är det bara att lära dig att spänna den! Försök med 200 muskelsammandragningar om dagen, + två så långa som möjligt!
Gå, get hör, sexguru!