Högstadiet


Högstadiet, är inte som det låter, ett coolt och moget ställe.
Ack nej, högstadiet är troligen det värsta man får gå igenom som halvt könsmogen knatte.

I högstadiet hamnar man automatiskt i någon av nedanstående kategorier.

Tönt: Det är här de allra flesta hamnar. Ligger du i denna kategori är det inte helt ovanligt att man får utstå lustigheter i stil med att bli nerstoppad i en papperskorg, inlåst i ett pyttelitet skåp eller bli upphängd i kalsongerna på en krok.

Poppis: Är du poppis är allt peachy som fan. Du har bara snygga kompisar och alltid ett gäng groupies från ovanstående kategori som följer vartenda steg du tar. Du är inte alltid den som mobbar töntarna men skulle någon av dina medmänniskor spexa med dem är du inte sen att hänga på. Dessutom är det du som alltid får knulla den blonda snygga tjejen/killen på fritidsgårdens toalett.
Du kommer att bli mindre poppis och förlora dina looks snabbare än alla andra och när du växt upp är du varken speciellt cool eller het.

Bully: Du är tjock, stark och har anletsdrag som får George Bush att liknas vid Miss Universum. Din pappa har slagit dig ända sedan han första gången tappade ditt tjocka huvud i golvet när du föddes.
Din mamma är så fet att hon fick sin vigselring i en pizzakartong och all skit du bär inom dig tar du ut på alla andra. Ingen vågar ge sig på dig eftersom de är skitskraja för att smittas av tjocksjuka.
I framtiden kommer din stenhårda fasad att gå i bitar och hela ditt jag likaså. Du är och förblir en total looser.

Missfoster: Alla som hänger på helgon.net har växt upp med denna stämpel. Ingen vill prata med dig för att du lyssnar på konstig musik och inte alls är intresserad av sport. Din mamma är din pappa och ingen förstår dig. Du har överdrivet mycket svart kajal och när du vill vara festlig kommer du till skolan i corpsepaint.
Du får inte ens stryk för att alla tror att du utför voodoo och är potentiellt farlig på ett sätt som ingen förstår.
Du skriver djupa dikter om rakblad, blodig snö och svarta änglar.
Du är trots ditt taskiga yttre ganska kreativ och kommer förmodligen att jobba som konstnär eller frilandsjournalist när du växt till dig och skippat svart-smurf-stilen.

Pajas: Du är killen som alltid är rolig oavsett vad du pratar om. Du är en sucker med ett outmättligt bekräftelsebehov. Du har det jobbigt hemma men kör med en välspelad skrattfasad för att dölja dina bekymmer. Du tror att alla skrattar med dig men egentligen skrattar de åt dig och du har inga egentliga vänner. Eftersom du aldrig kan vara allvarlig öppet kommer du i resten av ditt liv alltid ha samma värdelösa roll bland folk och du kommer att ha ett jävligt tråkigt arbete när du blir stor.

I staterna heter motsvarigheten Junior High och betyder fritt översatt till svenska: "Köttpåse".
Junior High har samma kategorier fast mycket tydligare men är ändå chill eftersom hälften av alla i United States of America röker gräs.

Gå ALDRIG på högstadiet. Du lär dig INGENTING.