LG2S Historia


Det finns så mycket att berätta.

Tänkte presentera ett kapitel åt gången, så att det blir spännande.

( I ) URL´s genom tiderna


  1. http://www.websamba.com/l-g-2-s
  2. http://www.lg2slg2s.tk
  3. http://www.websamba.com/kartongerna/lg2s
  4. http://www.lg2slg2slg2slg2slg2slg2slg2s.tk
  5. http://milq.pimme.nu/lg2s
  6. http://www.lg2s.tk
  7. https://lg2s.se
  8. http://lg2s.info.se
  9. http://www1.shellkonto.se/lg2s
  10. http://lg2s.julpyssel.com


( II ) 2003 | The Beginning

Forhyrd och milq fikade en kväll på Café UH i Örnsköldsvik. Vi fikade jämt där på den tiden och tog sena bussen hem. Nån av de gångerna, hursomhelst, flummade vi ihop idén till LG2S. Samma kväll skruvade jag, milq, i hemlighet att bygga första utkastet i HTML.
TaDetLugnt.gif ritades i Paint den kvällen, 23/3 2003. Därför säger vi att LG2S fyller år tjugotredje Mars varje år. Men vi firar det inte.

( III ) Det underjordiska tjaffset LG2S

Sådär, nu fanns det snart en ful hemsida på internet. Den hölls i stort sett hemlig på grund av våran skam och rädsla. Det fanns pyttefå artiklar, reportrar behövdes. Därmed sökte milq och jens upp de mest lämpliga kulturskurkarna de kände, vilket resulterade i att gävleinvandrarna Starfighter och Seb blev reportrar. Artiklar skrevs som helgonmail till milq, en del blev klassiker men det mesta var i stort sett menlöst. Vårat första fan fick vi sommaren 2003, en tjej som skrev LG2S på en banan och skickade runt i Tyskland. Milq och Jens brukade dricka öl och klottra på helgerna. Starfighter och Seb sprang runt i Gävle och lekte pannkaka.

Så här illa såg det ut.

( IV ) LG2SNegern!?

Milq och Jens var som sagt klottermasters och ibland använde de klistermärken istället för tusch och spray. LG2SNegern var en av några olika kollage som byggdes, och såvitt vi vet sitter den fortfarande på en lyktstolpe i Örnsköldsvik. Fler bilder på negern: 1 2 3 4. Andra klistermärken här.


Fortsättning följer, med en uppsjö av arkivmaterial.
- Alla bakgrundsfärger i världen unites.
- Design från tusen decennier av Luffare.