Dolda gångar bakom väggen


En luffare måste alltid vara beredd på att det skall dyka upp en dold gång bakom väggen! Om detta händer så måste man omedelbart utan prut utforska den! Den kanske leder till något hemligt ställe eller bara tar stopp någonstans!

Ett faktum är att en dold gång bakom väggen alltid är ett bra ställe att sova på. Där finns förmodligen ett tak och det blåser nog inte så mycket så om du behöver sova någon gång så kan du använda dig av en dold gång bakom väggen.
En dold gång bakom väggen kan också användas i syftet att göra ett party, laga lite mat, gömma sig mot rövare eller liknande.

Att hitta en dold gång bakom väggen kräver en del luffarskillz då det kan vara svårt att se en dold gång bakom väggen för att den liksom är dold. Det kan vara bra att vara lite vaken och kika efter dolda gångar i väggen för dom är en tillgång att räkna med!

Det kan vara svårt att orientera sig i dolda gångar bakom väggen för det är ofta mörkt där, då skall man ta fram sin lilla praktiska ficklampa(!). En luffare bör alltid ha en sådan, och lysa sin väg denom den dolda gången bakom väggen!

Dolda gångar bakom väggen är din vän! Lita på dom så litar dom på dej!


Här har vi en exemplarisk luffare som utforskar den dolda gången bakom väggen!
Pr0na skriver:
Tips på en dold gång bakom en vägg:
McDonalds vid Stora Torg i Halmstad. Gå rakt fram när ni kommit in genom enda dörren, klicka på vad ni tror är knappen till en hiss upp till en andra våning. Kliv in genom dörren som öppnas. Sen jäklar blir det låda av. Jag har råkat göra detta en gång och var ställd i flera veckor efteråt.

En liten varning dock, det går inte att ta sig ut genom samma dörr som man klev in i, utan det är andra sidan av rummet som öppnar sig nästa gång då ni hamnar i the Twilight Zone. Sjukt skumt ställe må jag säga. Är man finurlig går det att hitta ut igen om man vandrar lite i de mörka korridorerna man hittar på ett av de lägsta planen, men det är roligare att åka högre och högre och se konstigare och konstigare saker istället.