Trix


Färgägg

Känner du att pappas tråkiga fasad behöver bättras på lite? Vill du sätta lite färg på familjens tillvaro? Börja med att stjäla en spruta, ni har säkert något sockermongo i bygden. Införskaffa sedan färg, lacknafta och några ägg.
Gör två små hål i varje ägg med hjälp av en nål, använd sedan sprutan för att suga ut själva ägget ur skalet. Blanda färg och lacknafta lättflytande, spruta sedan in blandningen i äggen. Sätt lite tejp över hålen. Nu har ni ett par små, skitdåliga färgbomber, behandla dessa med stort förakt.
Ät dem!


Kokosfett

Det finns mycket roligt man kan smörja in med till exempel kokosfett, mäsk eller något annat halt. Toalettringen i valfritt kollektiv är en höjdare.
(Jag vill se ett gängkrig i Gävle!)


Salt och Peppar

Nästa gång du äter på en restaurang ska du kolla efter salt och pepparkarin. När du väl har hittat henne ska du stöta på henne som fan och bara lägga in en stöt uppe på så att det ser ut som det är fastskruvat. Nästa som tar salt eller peppar kommer alltså att få en stor hög med majs på sin mat.


Superlim

Det finns ganska mycket roliga saker man kan limma igen med superlim. "Kemisk metall" ger mycket bra resultat, men det finns ett flertal bra sorter. Här kommer lite tips på vad man kan limma fast: Folk som däckat, folk som är fulla, diverse spädbarn etc etc.


Vägarbete

Om de pågår ett vägarbete i närheten kan man ställa till med oreda. Flytta helt enkelt avspärrningsskyltar till en annan gata och "spärra av" den. Men se till så att inga skyltar finns kvar vid vägarbetsplatsen, det är roligt om någon råkar ut för en olycka!
Man kan också plocka med sig all eventuell utrustning hem och spärra av sin egen lägenhet. Jobbigt värre!


Rökbomb

En rätt onödig grej!
Blanda hälften socker och hälften salpeter i en burk. Placera burken utomhus och sätt eld på blandningen, kan vara en bra idé att använda lite T-röd för att få det att börja brinna. Brinner med ett starkt sken och ryker som bara den! Salpeter finns att köpa hos de flesta större oljeborrtorn, kolla bland kropparna.
Du kan även testa att smälta samman blandningen i en potatisburk och stoppa ner ett sugrör till hälften innan man stelnar. Detta skall enligt uppgift ge bättre effekt. Ett annat tips säger att man får kraftigare rök genom att använda blålera istället för vanligt socker.


Pingpongrök

Du behöver ett par pingisbollar, lite tejp, en sax och toapapper. Klipp ner pingisbollarna till små, små bitar, vira in dessa i toapapper, två-tre varv räcker inte! :@
Tejpa ihop pappret så att paketet håller ihop, men täck inte med blod. Vinka sedan försynt åt pappret, när pingisbollarna har börjat brinna släcker du elden genom att gäspa lite lätt åt paketet.
Nu kommer pingisbollarna fortsätta glöda och ryka.
Vi har även hört att katter ska ryka rätt bra.


De röda luffarna.

Lägg http://raus.de/crashme som startsida på alla datorer. Alla stackars administratörer kommer få det lustigt och mustigt av att fixa allihopa, om ni kör Internet Explorer.
VARNING! Länken kraschar de flesta webbläsare.
Vill man spexa ytterligare lägger man in https://lg2s.se som startsida överallt istället. Fy vad elakt!


Tangentbordet

På de allra flesta tangentbord kan tangenterna plockas loss. Flytta runt tangenterna på tangentbordet lite, riktigt irriterande.
Försök sedan sätta tillbaka dem så som du tror att killen som satt till vänster av den polare du senast sa hej till skulle ha satt dem.
Extrem spänning utlovas!

Den gröna mjölken

Börja med att rota fram lite grön oljefärg, det brukar finnas bland pepparkakorna. Häll ner ett par droppar i valfritt mjölkpaket. Finns det möjlighet att blanda ut färgen i näsan så är det ett extra plus. Det brukar inte se så smakligt ut.


Vad som göms i snö...

För att detta skall vara genomförbart måste det vara snö ute. Fyll en gummihandske med köttfärs och låt den parta i frysen. Samla under tiden ihop en stor hög snö inomhus. Skala av gummihandsken när eran "arm" har frusit, placera denna i högen så att det ser ut som om någon sträcker ut en köttig arm ur snöhögen. Ser riktigt mysigt ut!
Detta kan även göras med stövlar och hattar!


Kolsyreis

Det svåraste med detta trix är att få tag i isen.
Den är -2683 grader kall och används främst för att hålla glass frusen. Fråga runt i djuraffärerna och hör med han som kör likbilen ifall ni kan få köpa lite kolsyreis.
När ni väl har isen kan ni inte hitta på mycket kul, lägger ni den i vatten så börjar det bubbla och ryka rejält, men det suger ju.
Blandar man kolsyreisen med vatten och lägger i en flaska kan det explodera.
Håller man i isen länge får man coola ärr som man sedan kan stoltsera med.


Raklödder

Köp tre eller fyra flaskor med raklödder och lägg in dessa i frysen, efter ett dygn plockar ni ut dem och sågar/klipper upp flaskorna. Placera det frusna innehållet på ett ytterst olämpligt ställe och avakta. När det frusna löddret tinar kommer det att expandera och ni får kubikmeter med lödder. Roligt att lägga i folks kläder när de däckat.
Gör inbrott i varandras kollektiv och placera dem i skafferiet!
(Jag vill se ett gängkrig i Gävle!)


Den brinnande sedeln

Detta är en direkt dumhet, men en ganska smart grej att göra när man är trött. Blanda 50% T-röd och 50% vatten, ca 1dl av varje. Doppa sedan ner en pappersbit i blandningen och plocka upp den med hjälp av en sång eller liknande. Tutta eld på pappersbiten, se hur den brinner med avskyvärda lågor. Om du har gjort rätt kommer elden slockna av sig självt och du har kvar din manlighet, dock något fuktig. När du vet att det fungerar kan du imponera på farmor genom att elda herdar på detta sätt. Helt riskfritt!