Badhus


Fenomenet badhus är obligatoriskt i ALLA städer och större hålor. Badhusen i sig skiljer sig nästan lika mycket från varandra så vi vilsna självar på denna planeten gör. Allt från små skitbadhus till stora vattenparadis (badhusens svar på tjockisar).

Till de små skitbadhusen räknas bland annat det gudförgätna badhuset i hålan Herrskog. Du vet att det är ett skitbadhus när bassängen är 16.6 m lång och som djupast 1.5m, visseligen gör det simturerna på 600 meter väldigt behagliga eftersom 36 längder lika gärna kan vara 20 eller kanske 15 bara man simmar några snabba...

Till mellanbadhusen (den vanligaste sorten) hör bland annat kramfors badhus.
Ett mellanbadhus har:
1. En stor bassäng på typ 25 m
2. En 1meters svikt (inte trampolin, det korrekta namnet är svikt!)
3. En 3 meters svikt.
4. Nån slags barnbassäng.

De stora badhusen (tjockisarna) har oftast MASSOR med konstiga saker och tokroliga åksaker och vatten och bubbelpooler och kiss och bröst och saker.
Det alla stora badhus har gemensamt är att dom oftast inte är lika kul efter ett par besök, eftersom det finns en regel framtagen av forskare vid uppsala universitet som säger:
"Hur självmordsbenägen en person än må vara skall den ALDRIG kunna ta sitt liv på ett svenskt badhus i någon av åkattraktionerna"

För att råda bot på detta har vi på LG2S bestämt att vi skall en dag om året besöka ett svenskt badhus och trycka fast rakblad i någon vattenrutschbana.

Sen har badhus oftast solarium och bastu också.

Det man gör på badhusen är oftast att bada
Det du bör tänka på är att om du är klorallergiker så finns det viss risk att du drabbas av ond bråd död om du besöker ett badhus.