Kedjebrev


Det finns många som har ett och annat att säga om Kedjebrev. Min uppgift i livet är att strunta i de och hitta på själv.

Ett kedjebrev skapas av en indisk guru. Det är ett brev som skickas till någon som ombeds skicka det vidare. Om man vill sätta lite spurt på sitt kedjebrev kan man be mottagaren att skicka det vidare till jättemånga personer. Till slut når kedjebrevet runt hela jorden 4 varv. Då uppstår dopplereffekten. Det vill säga: alla valar mullrar samtidigt och det blir jordbävning. Sen kommer reinkarnationen av Zeus.

Man får tur om man skickar vissa kedjebrev vidare. Mitt tips är att skicka sådana brev till sina kompisar, så att de också får chansen att prova tur. Akta dig för att sprida kedjebrev som innebär att mottagaren får otur om han inte skickar det vidare. Det kan ju hända att "polaren" är på semester och på så vis inte hinner skicka vidare kedjebrevet.

Det är bara indiska guru´s som kan starta ett internetkedjebrev. Det har gjorts försök att piratkopiera sådana, och på så vis starta falska kedjebrev som inte har någon magisk kraft. Ingen har lyckats.

LG2S har satt igång en kampanj i kedjeflaskpost. Vi kastar en flaska i havet och sedan sätter vi oss och väntar. Vi hoppas att inom 7 år ska alla fiskar dö ut av alla glasflaskor som hamnar i vattnet.

Idag finns kedjebrev i följande kontinenter: Afrika, Europa, Nordamerika, Sydamerika, Oceanien, Asien och Polerna.

Minnesregel: Den som aldrig får ett kedjebrev har inga polare.