Kräm (om du var här (en rörelse i ögonvrån))


Trickengänget här igen, lyssnar på Kent, käkar juice, andas kaffe och sprutar kräm över hela matsalen.
Vad är Kent då? Vi tar reda på det, tillsammans med dig, the reader.

Första låten: Blåjeans
Kents svar på 90-talet. Vi tror faktiskt att “Soffy” har skrivit en artikel om Kent. Se på fan: Kent. Men allt är tyvärr lögn. “Man kan inte lita på kvinnor” /Joakim Berggren. Trickengänget tar avstånd från alla JBs härskartekniker.

Andra låten: Kräm (en rörelse i ögonvrån (så nära får ingen gå))
Nu har Kent hittat soundet. Såhär kommer dom att låta för all framtid. Gitarr, mangel, hemskt intensiv skrikröst. Låter precis som (the) International Nice Conspiracy, också kända som Refused.

Tredje låten: Saker man ser
Fristående uppföljare till Saker som hon gör av (the) Imperiet. Ett stort steg bakåt för grabbarna. Nu är det 90-tal igen och Soffi Propp ringde och vill ha tillbaka sina proppar.
Var det fler som blev för våt, alla fattar vad han menar (sex). Tänk om ett barn läser det här? Har ni tänkt på konsekvenserna? Vansinniga orgies i kuddhavet?

Låt fyra: Kevlarsjäl
Har ni tänkt på att alla Kents låttitlar blir snygga nicknames på internet. Men kevlarsjäl är det bästa nicket. Kent sjunger om sommaren och sex, fan, sluta snuska, börja ruska, “tupp”. 1-a på svensktoppen, eller svensksnoppen som Kent kallar det.

Femte låten: Hur jag fick dig att älska mig
Den enda tråkiga låten som Kent har gjort. Ganska skönt efter fyra riktigt hemska snusklåtar med vrål och porr. Denna handlar om att krama sin mamma och få henne att älska en. Brappa?

Sjätte låten: Hjärnspöken
More like “hjärnpöken” om man frågar Jocke “B” Berggren. Alla undrar när snusket ska upphöra och grabbarna tar student från sex-linjen på Hagnesta gymnasie. Lära sig jobba, tvätta draggen och sluta med könspop. Ja, det här är en vädjan, och ett hot.

Åttonde låten: Vy från ett luftslott
Börjar med en skön boogie woogie, sen blir den bara bättre. Inget snusk än? Vi fortsätter lyssna. Sen hör vi en lämplig lyrik:
Vi är rygg emot rygg, äntligen somnar du om (betyder Ända mot ända kan ingenting hända). Enda sångraden vi förstår, och det är ett bra betyg!

Nionde låten: Ensamheten
Det här är sorgligt. Nu är det slut på sexlivet. Draggen har ruttnat av hög ålder. Din särbo har flyttat ihop - med en annan särbro’. Vad hände med snusket, livslusten, slidmusten? Varför ändra något som fungerat i åratal? Redan dom gamla grekerna sjöng om kuken. Och slidan.

Tionde låten: Passagerare
Kent gör cover på Iggy Pops The Passenger och misslyckas totalt. Jocke B har muckat gymnasiet och skaffat sig en flickvän. Kanske ser vi en återvändo av tungt frustande sexigt snusk. Men inte förrän de gift sig. Vilket för oss till nästa låt.

Elfte låten: 999
En riktig jävla hit. En låt om att vara vuxen och just muckat gymnasiet. Skaffat tinder, men inget sex innan ringer är på finger. Jocke “J” Berggren sjunger om att tänka på sjuka saker. Troligtvis börjar han sakna snusket. När ska det komma? När ska de återvända till g(l)ory days? JB borde börja dricka JD för det här är bara patetiskt.

Tolfte låten: Mirage
Deras bästa låt hitentills. Sjunger om lust och fägring. KENT ÄR TILLBAKA HÖRNI!

Den sista låten: Den sista sången
Äntligen är det över. Trickengänget minns en lång och sexfylld kavalkad av skräpmusik, riktad till de som gick Barn och fritid (sex-linjen) på Hagnesta gymnasie. Trickengänget avskyr sex. “Vem ska betala för kalaset?” frågar vi oss. “Vem ska städa upp efteråt!” påpekar vi och blåser belåtet på naglarna.


Kent har sannerligen definerat 20 år av äcklig drypande (eggande?) pökpop. Bra jobbat JB, låtskrivare, blottare och pionjär. Vem ska ta över efter er nu? Jo det ska tricken-gänget. Det är ju vi! Åh nej! Vilken press(tationsångest). Vad ska vi göra? Vi kan ju inget om sex och samlevnad. Vi har inte ens gift oss än!
Skicka in dina vidrigaste porrsånger till rinkebysuger@hotmail.com.