Vit makt


En artikel från Lord_baver kom som en skänk från ovan. Redaktionen vill lägga tyngd på att vi själva inte tar ställning i någon samhällsfråga, men att vi som alla andra vettiga personer håller oss borta från Skövde och dess innevånare.

Vit Makt-rörelsen (även kallad "de inverterade negerbollarna") är ett gäng grabbar och tjejer (nej, allvarligt talat, riktigt kvinnfolk har fullt upp med vanliga negerbollar) som diggar kort hår och huvudvärksmusik, samt att skjuta negrer och dricka tvål.

Som alla vet har Vit Makt-rörelsen sitt huvudkvarter i Skövde, där de har nära både till epa-traktorer och kor att välta.

De ogillar negrer, judar, kommunister, palestinasjalar, bögar, emos, kristna, icke-kristna, sossar, liberaler, tjocka människor, kebab, och oftast även mig.

Det finns två sätt för en inverterad negerboll att ta ut allt sitt ogillande:
1. Döda en bög
2. Välta en ko

Om du hittar en nazist så har den flera användningsområden, t.ex.:
1. Skrik "Leve Che!" till den och använd den som motionsmotivator.
2. Skrik "Sieg Heil!" till den och upptäck om det är en riktig nazist eller något annan med kort hår, t.ex. en SHARP-are. I detta fall kan den åter användas som motionsmotivator.
3. Använd hårstubben som tändsticksplån.
4. Sätt på dess syster, om hon inte har fullt upp med vanliga negerbollar. Då får du vänta på din tur, och hoppas att du är neger.

Avslutningsvis: Om du vill hitta en inverterad negerboll, gå till vasaparken på hösten. Med lite tur hittar du en hel flock, med lite otur har du palestinasjal på dig. Då får du åtminstone motion!