Saker man glömmer bort


Vi publicerar inte så många gästartiklar. Det beror på att a) de brukar sakna poäng och vettigt ämne och b) de är slarvigt skrivna. Särskilt b) är ett gissel, vi orkar inte skriva om och stava rätt och formulera om. Ansträng er litegranna jallafall, lär av den här artikeln från CG16. Here we go.

Skulle sätta mej och skriva en gästartikel till min livsstilcoach i etern LG2S tänkte jag, och jag hade ett bra uppslag. Ett monumentalt uppslag, ett som skulle ha samma genomslagskraft som moses stentavlor, Gurra G:s texter och pamelas sexvideo (!).
Dock glömde jag bort vad det var innan jag hann till datorn, så nu får det bli en minde betydelsefull artikel om Saker man glömmer bort.

- Bra Idéer
Det är en klassiker, ju bättre idé ju mer lättglömd är den. Min teori är att om man får en riktigt bra idé så blir man så innerligt själaglad att man fått ett tillfälle att hjälpa sina medmänniskor, allt enligt den kommunistiska lärans principer, att ett slags naturligt THC (Vet ni inte, googla det) frisätts i hjärnan vilket medför den kända effekten att man glömmer bort skiten. Lite tråkigt kan man tycka, men ett gratisrus är aldrig fel!
Alternativt kommer folk aldrig på något bra utan bara låtsas..

- Vad man skulle hämta i frysen/kylen/hos polaren/i hamnen med den underliga duden
Också en djävla klassiker, hade jag fått en macka varje gång jag stått i bara underbyxorna framför kylen och kliat mej förstrött i valfri behåring och undrat varför jag rört mej från soffan så hade osten börjat lukta för länge sen, så illa är det!

- Plånboken/Leget/Mobilen hemma
Jag vet, nu frågar sig hela den blonda delen av läsarskaran "Hur kan man glömma mobilen hemma?" Då har jag en enkel guide i 3 steg:
1. Prata i den liggandes i din säng
2. Lägg på och så tappar du ofelbart ner den under sängen, och du är på tok för trött/full/stekt för att orka ta upp den.
3. Kom på att affären fått in färsk mjölk idag och bli tvungen att springa ner på stört för att köpa några pallar att ha över vintern.
Sådär, nu har du glömt mobilen hemma. Nu undrar resten av folket hur man glömmer sitt ben hemma, jag har ett enkelt svar: Shit Happens.
Anyways, man glömmer shit överallt och på alla sätt, vilket är störigt. Att glömma leget hemma när man ska ut på krogen är något av det mest tragiska som finns, för i nio fall av tio (varför heter det fall egentligen, vem trillar?) så väljer alla ens polare att gå in ändå och så får man stå där med tårar i ögonen som en annan Henke Berggren, bara att åka hem igen och lyssna på kent alternativt erbjuda vakten sexuella tjänster.

- Glöm texten i en låt
En klass för sig själv, av någon underlig anledning är det här den enda glömska som inte infinner sig på fyllan, på fyllan kan man däremot skråla med i alla låtar som spelas, även om man aldrig hört dom innan. Skumt, tycker Ville Vessla.
Populärt tidsfördriv på Idol-auditions, förutom att vara totalt efterbliven.

- Glöm valfri polare
Vet inte hur vanligt detta är, men då jag blivit glömd så många gånger som två under en fest så förtjänar det en egen post. En liten anekdot som beskriver hur man blir glömd två gånger under en kväll:
Avtala tid att möta upp dina polare vid den lokala kvartersbutiken. Var där i tid. Se att ingen annan är det. Vänta några minuter, ring sen för att få höra "Visst ja, vi glömde dej, kom direkt till festen". Gå till festen. Sup dej redlöst full, gärna med hjälp av att imitera Jan Rippe från galenskaparna & after shave när han ska blanda "Den stora julagroggen". Däcka på toaletten. Sov medans dina polare går ner till torget för att fira inringningen (många n där) av det nya året. Vakna av att någon petar på dej och ber dej gå hem. Kryp hem. Sov.

Finns det några mer saker man _alltid_ glömmer? Visst ja!

- Namn på folk du verkligen känner
Pinsamt, tråkigt och potentiellt farligt. Tänk bara om du kallar din Gangsta-homie Ken för Augusta, helt livsfarligt, duden kan ju tro att du förolämpar honom och då _ska_ han cutta dej om han är riktigt G!

- Smöret framme
Också en gammal klassiker, vakna till synen av ett smörpaket man kan surfa i (Om man är samma storlek som en genomsnittlig silvesfisk, såklart)

Finns det något mer? Orkar inte fundera, måste upp tidigt imorron och tjacka klappar till folk som inte förtjänar dom, skriv till det ni tycker saknas, ni ska vara jävligt glada att jag ens tar mej tid till detta! PEACE!