Facebook


Jag har det, du har det, Linnea Bergquist har det, Carl Bildt har det.
Klamydia?
Nej, internets sista community, Facebook.

Efter 100 år av internet tyckte någon smart man (Mark Zuckerberg)* att internet behövde en sida för unga där de kan utbyta bilder, vampyrer och fylleanekdoter.

Från början var Facebook enbart för Harvards** elever och sedan spreds fenomenet snabbt till ALLA Ivy Leagueskolorna***

Det hela slutade så klart i att någon får storhetsvansinne och communityt lanseras över HELA**** världen.

Vad är det då som skiljer Facebook från ALLA andra communitys frågar alla sig, utom Dixxie, för hon vet redan.

MAN HAR INGA NICKNAMES!!!
MAN MÅSTE HETA SITT RIKTIGA NAMN!!!

Heter du alltså Jens Andersson IRL så måste du heta Jens Andersson på Facebook. Resultatet av detta är att Facebook har blivit ett communitys där ingen kan gömma sig bakom häftiga nickz om rymden, krig eller mejeriprodukter!
Hela Facebook har präglats av detta faktum och det gör att det blir ett helt subkulturlöst community.
Därför drabbas man som konsument av känslan att det är communityvärldens uppsamlingsheat, restprodukterna efter att alla andra communitys har valt sina användare.

ALLA som inte är rejv nog för badboll, hippelihoppiga nog för Whoa, pedofiloffer nog för Lunarstorm, bög nog för sylvester, ensam nog för karantän, tillräckligt möbel för couchsurfing, för tyst för myspace eller för snygg för helgon hamnar på Facebook.

Är Facebook då något man borde registrera sig på?
SJÄLVKLART!
Man kan installera så kallade Applications som gör att man automatiskt FÅR en vampyr man kan skicka för att bita alla med, HELT LAGLIGT!
Man kan ge bort internetsprit, man blir varken full eller bakfull av den, men man visar att man önskar sin sämsta vän en dag framför tvshop.
Man kan ge bort internetblommor som ALDRIG vissnar.
Man kan se hur bra man kan sin Dakota Fanning och spela neverendingmoviequiz*****
Man kan jaga rätt på alla sina gamla skolkompisar från grundskolan man inte sett sedan skolavslutningen i nian, för att snabbt inse varför man inte har gjort den minsta ansträngning för att hålla kontakten med dom.

ALLT DETTA, HELT GRATIS!
Adressen hittar du här: [link]http://www.facebook.com
[/link]

Epilog: Alla på Harvard är vampyrer.*Kolla vi HAR gjort research INNAN vi skriver!
**Skolan som blev känd efter att Reese Witherspoon gjorde TVÅ filmer om hur kul det är att ha hund!
***Ivy Leauge är typ alla fina universitys i USA, dvs dom du har lärt dig namnet på från highschoolfilmer (dock ej UCLA, då alla Ivyskolor ligger i Nord östra USA)
****Dvs de fina delarna som har datorer och rinnande vatten. När det kommer ett community för folk utan datorer och rinnande vatten, Klicka HÄR!
*****Det är verkligen NEVERENDING, jag har testat, efter 1100 frågor insåg jag att det aldrig tar slut, men att det är fler frågor om Dakota Fanning än Star Wars, vilket gjorde mig inte direkt arg, men mycket besviken.