Shara stash


Det finns alldeles för få som bor tillsammans med någon. Men när det väl sker kommer mp3 spelare att blandas med bärbara datorer och minidiscar kommer blandas med mobiltelefoner. Det är då man ska börja shara stash.

Konceptet går ut på att en i kollektivet tar typ sin polares mp3 spelare, stoppar in den i en dator och lägger över lite musik. När polaren vaknar på morgonen har han ny musik och blir lika förvånad varje gång.

Man kan shara stash via mobiltelefoner också, om man har bluetooth på mobben och bluetooth på datan. Då lägger man bara över tunez eller roliga filmer eller bildklipp.

Minidiscar (och äldre analoga grejer, typ bandspelare) tar alltid längre tid att lägga stash på, men när det väl är gjort så är det ju klart. Många kanske hellre gör ett mixtape och lägger ut på stan eller i skolkaféterian, än en mp3 spelare och lämnar på McDonalds.

Tumregeln om man inte har råd att köpa ny skit hela tiden, men behöver behålla skiten man har är: Gör det som känns bättre för dina polare.

Man kan även shara stash på andra vis. Ett lite nyare och fräschare sätt är att compila och samla ihop sina favvo mp3s (typ tio stycken), lägga dom i en .zip fil och sen maila eller msn:a till sin polare. Man döper filskiten till typ "The Revolver Sebson Mixtape" och skickar till alla sina polers. Är oftast bara kul med musik. Bilder och skit kan man däremot skeppa över till mobiltelefoner eller ipods, för dom grejerna har man ju med sig när man är ute och åker omkring.